Razveo se, zasnovao novu porodicu i sreću pronašao na Zlatiboru: Ovako izgleda prelepi planinski dom Mašana Lekića FOTO

Razveo se, zasnovao novu porodicu i sreću pronašao na Zlatiboru: Ovako izgleda prelepi planinski dom Mašana Lekića FOTO

Autor: | 12/11/2022

0

Dom Mašana Lekića pleni planinskim šarmom 

Iako je odrastao u Beogradu, Mašan Lekić i danas pamti dane detinjstva koje je provodio na Zlatiboru, u kući koju su njegovi baba i deda po majci, Đorđa i Mile Timofejev, podigli 1984. godine.

Sa mnogim drugarima koje je tada upoznao i dalje je u kontaktu, a budući da svaki slobodan trenutak koristi da ode u taj kraj, često se i viđaju.

Ipak, otkako je u vezi sa Krisitinom Nikolić, popularni televizijski autor mnogo više vremena provodi u Dobroselici, mestu 12 km udaljenom od centra Zlatibora, gde uživa u miru i tišini.

Pročitajte: Mašan Lekić prvi put o razvodu i novoj izabranici - Brinuo sam kako će javnost gledati na to, zvanično sam još bio u braku

Boško Karanović

 

Porodična vikendica, koju je svojevremeno izgradio Kristinin deda, okružena je stoletnim borovima. Naslednici su je renovirali i uredili u etno stilu, a imanje je dobilo naziv Milićeva ruža.

Pročitajte: Počivaću gde sam se rodio - Ljubivoje Ršumović napravio čudo od kuće na Zlatiboru, fotografije oduzimaju dah

Boško Karanović

 

Boško Karanović

 

- Kristinin pokojni deda Milić bio je divan čovek, imao sam zadovoljstvo da ga upoznam. Ovo mesto se po njemu zove Milićeva ruža. On je svoju unuku zvao “Ružo moja”. To mu je bilo najdraže cveće. Jednom se dogodilo, kad je Kristina bila mala, da je pala i ubola se na ruže. Tada ih je sve isekao - ispričao je Mašan Lekić, kada ga je ekipa magazina Story posetila na planini.

Pročitajte: Bila je zgodna i mršava - Mira Lekić dve godine posle razvoda neprepoznatljiva (foto)

Boško Karanović

 

Dom Mašana Lekića otvoren je za turiste

Tom prilikom otvorio je i vrata kuće, u kojoj su sve prostorije rađene u drvetu i odišu toplinom doma. Pošto su prijatelji, kada bi im dolazili u goste, oduševljeni ambijentom želeli da ostanu nekoliko dana, Mašan i njegova izabranica su odlučili da kuću komercijalizuju, pa u njoj sada mogu uživati svi koji su željni netaknute prirode.

Pročitajte: Selo moje lepše od Pariza - Zavirite u porodičnu kuću Saše Joksimovića, seosku lepoticu na rubu šume (foto)

Boško Karanović

 

Boško Karanović

 

Mašan Lekić tokom letnjih dana na ranču ima i konje, ali priznaje da je najlepše zimi, kada sve zabeli, a tišinu poremeti samo šum borova.

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Najnovije vesti