Verica Bradić supruga i decu čuva daleko od očiju javnosti i za to ima dobar razlog: Ponekad se pitam čime sam ih zaslužila

Verica Bradić supruga i decu čuva daleko od očiju javnosti i za to ima dobar razlog: Ponekad se pitam čime sam ih zaslužila

Autor: | 31/10/2021

0

Porodica Verice Bradić njena je oaza sigurnosti i mira

Tokom dugogodišnje novinarske karijere Verica Bradić prešla je put od „Radio-Indeksa“, preko televizija „Politika“ i „BK“, do „Radio-televizije Srbije“, odakle je pre dve godine prešla na „Pink“, gde uređuje i vodi emisiju „Hit tvit“.

Zanimljivo je da je svih tih godina, iako pripada novinarskoj branši, vešto izbegavala da daje intervjue, a samim tim i da odgovara na pitanja vezana za privatni život.

Pročitajte: Ovo ne želi da znate - Ko je i čime se bavi suprug Verice Bradić i zašto ga uporno krije od medija

Luka Šarac

 

To „pravilo“ donekle je prekršila u intervjuu za HELLO!, koji je dala neposredno posle transfera o kome je danima brujao medijski svet.

‒ Suprug je zajedno sa decom moja oaza sigurnosti i mira, pa ih verovatno zbog toga i držim dalje od medija. Zajedno smo više od dvadeset godina. Želim da porodicu zaštitim od izlaganja javnosti. Nisu oni birali ovaj posao, ja sam ‒ jedna je od retkih izjava Verice Bradić na temu porodice.

Luka Šarac

 

Na pitanje da li sin i ćerka pokazuju interesovanje da krenu njenim profesionalnim stopama odgovorila je:

‒ Mislim da će Elena otići nekim drugim putem. Osam godina mlađi Andrej živi u ubeđenju da može da postane ama baš sve što hoće, a često i mene uspeva da ubedi u to. Imam sreće sa decom, ponekad se pitam čime sam je zaslužila.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti