Da li je lepša od Đine? Nova devojka Vojaža je ćerka poznatog fudbalera, iznenadićete se čime se bavi ova lepotica (foto)

Da li je lepša od Đine? Nova devojka Vojaža je ćerka poznatog fudbalera, iznenadićete se čime se bavi ova lepotica (foto)

Autor: | 14/10/2022

0

Nova devojka Vojaža je ona

Ljubavni život Mihajla Veruovića Vojaža ne prestaje da intrigira javnost. Prethodnih meseci mediji su brujali o njegovoj vezi sa ćerkom Harisa i Meline Džinović, Đinom, a nedavno su se pojavile informacije da je ovoj ljubavi došao kraj.

Pročitajte: Ko pre devojci njegova mlada - Đina Džinović oduševila fotografijom, kakvo iznenađenje na kućnom pragu (foto)

TikTok printscreen

 

Međutim, izgleda da reper nije dugo patio. Kako prenosi “Alo” Vojaž je utehu pronašao u zagrljaju Lare Vorkapić, ćerke čuvenog fudbalera Ljubomira Vorkapića.

Lepa Lara živi u Americi, tačnije Majamiju, gde gradi muzičku karijeru, a snimila je i nekoliko pesama. Veoma je popularna na “Instagramu” gde je prati preko 200.000 ljudi, te svoje pratioce često obraduje atraktivnim fotografijama koji na pomenutoj mreži mogu da zavire u njen luksuzni stil života.

Pročitajte: Zar drugu devojku da preotmeš? Đina je zbog Vojaža ostavila fudbalera, a evo svih detalja romanse

Instagram

 

Instagram

 

Za sada nije poznato kako su se Vojaž i Lara upoznali, a popularni reper još uvek nije potvrdio niti demantovao romansu.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Pročitajte još

Najnovije vesti