Lidija Vukićević zbog prave ljubavi na sve spremna: Stajem na ludi kamen

Lidija Vukićević zbog prave ljubavi na sve spremna: Stajem na ludi kamen

Autor: | 15/12/2020

0

Udaje se Lidija Vukićević (58) - vest je koja je iznenadila, ali u isto vreme i oduševila celokupnu javnost. Pre tačno pola godine, glumica je potvrdila da je u srećnoj emotivnoj vezi već duže vreme i da je njen izabranik mlađi od nje.

- Trenutno sam zaljubljena. Ne mogu da vam kažem ime, a ne bi vam ništa ni značilo. Tri godine smo zajedno. Reč je o mlađem muškarcu. Oni su danas dosta ozbiljniji od starijih. Današnje devojke nemaju mnogo toga da ponude muškarcima, jer su takve kakve jesu. Sve su iste. Pametni, mladi muškarci, traže ličnost i sadržaj. Ja nemam nikakav problem što sam u vezi sa mlađim – iskreno je tada rekla Lidija za magazin "Glorija".

Pročitajte: Lidija Vukićević srećna - Tri godine sam u vezi sa mlađim muškarcem

Zato su najnovije informacije da se udaje Lidija Vukićević javnost načisto šokirale, ali i oduševile u isto vreme. Lidija iza sebe ima jedan nauspeli brak iz kojeg je dobila dva sina - Davida i Andreja. Glumica nije želela da svoju vernu publiku dugo drži u neizvesnosti, pa je o svom ljubavnom životu rekla sledeće.

- Zaljubljena uvek jesam. E, ne možete da znate u koga...Za ljubav uvek stajem na ludi kamen, ali da se udajem, nikada nisam želela više. Imala sam brojne ponude posle razvoda, ali ja sam uvek govorila tu jednu rečenicu: Probala jednom, videla i ne znam šta tu nije jasno. Smatram da je ljubav najvažnija i da brak nema mnogo veze sa tim - iskreno je rekla glumica za "Red portal". Dakle, želeli mi to ili ne, ne udaje se Lidija Vukićević.

Pročitajte: Lidija Vukićević - Raduje me što niko za Davida i Andreja ne može da kaže da su “mamini sinovi”

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Lidija Vukićević (@vukiceviclidija)

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Boško Karanović, instagram