Ljubinka Klarić otvorila dušu: Ne želim da imam više dece, sin mi je na odvikavanju

Ljubinka Klarić otvorila dušu: Ne želim da imam više dece, sin mi je na odvikavanju

Autor: | 12/10/2022

1

Sin Ljubinke Klarić ide na odvikavanje

Savremeno doba donelo je nove bolesti, a zavisnost od video igrica je jedna od njih. Ovom iskušenju najpodložnija su deca koja veliki deo vremena provode ispred računara, pa ni sin Ljubinke Klarić, Konstantin, nije ostao imun.

Naime, glumica je primetila da njen naslednik ima problem tokom letnjeg raspusta kada je provodio po osam sati ispred kompjutera, te je ona zaključila da je postao zavistan od video igara.

Pročitajte: Ljubinka Klarić za "Hello!" - Iz Amerike sam se vratila sa „Oskarom" - sinom Kostom

Instagram

 

Ljubinka je odlučila je da poveri svoje probleme psihologu, tako da Kosta trenutno ide na odvikavanje

- Sve vreme je bio razdražljiv - ispričala je glumica za “Hit”.  - Pomoću terapije je boravak ispred kompjutera sveo na dva sata i postao je drugačije dete! Veseo je, a sve njegove lepe osobine, za koje sam bila sigurna da ih ima, konačno su došle do izražaja. Šalimo se i zezamo svakog jutra i nema lepšeg osećaja od tog - priča ona.

Pročitajte: Ljubav cveta na daljinu - Ljubinka Klarić pokazala koliko je luda za ambasadorom Balovim FOTO

Luka Šarac

 

Glumica smatra da deca provode mnogo vremena ispred kompjutera bežeći od stvarnosti, te zato svim roditeljima savetuje da potraže pomoć stručnjaka.

- Igrice su posledica, a ne uzrok. Na primer, kad dete nešto što mu je potrebno ne dobija u stvarnom životu, onda pobegne u virtuelni svet. Kod Koste je uzrok za beg u svet igrica bio taj što nije imao dovoljno prijatelja, pa ih je sticao pomoću interneta. To mu je odgovaralo jer su sve neprijatne situacije rešavali tako što bi se isključili s kompjutera i otišli, dok u stvarnom životu to ne ide baš tako.

Sin Ljubinke Klarić njen je najveći dragulj 

 

Ljubinka priznaje da nije ni majčinski ni porodični tip žene.

- Kostu sam dobila kada sam imala 31 godinu. Nikad pored njega nisam želela još jedno dete. Ne znam da li će ovo da zvuči loše, ali nisam ljubitelj dece. Oduvek me je frustriralo stvaranje porodice, kuvanje, da podižem decu i budem u raznim Vajber grupama sa roditeljima - iskrena je glumica.

Pročitajte: Hidžab na glavi, osmeh na licu - Prva fotografija Ljubinke Klarić i ambasadora Balova (foto)

Foto: Petar Đorđević

 

- Kosta je moj dragulj i sasvim mi je dovoljan. Ne znam da li bih pored njega mogla da volim drugo dete kao što volim njega. Bio je zahtevan kao beba i osećala sam se kao da sam rodila tri sina, a ne jednog. Ipak, smatram da sam dobra majka. Često majke koje nisu majčinski tip, poput mene, budu mnogo bolji roditelj od žena koje to jesu - zaključuje Ljubinka.

Komentari (1)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Najnovije vesti