Istina ili medijski trik?! Golman Iker Kasiljas šokirao: Ja sam gej

Istina ili medijski trik?! Golman Iker Kasiljas šokirao: Ja sam gej

Autor: | 09/10/2022

0

Iker Kasiljas gej

Španski golman Iker Kasiljas danas je na svom Tviter nalogu priznao da je homoseksualac! Legendarni golman Španije i Real Madrida je objavio kratku poruku.

"Nadam se da ćete da me poštujete: ja sam gej", poruka je koja je u ekspresnom roku obišla čitavu planetu.

Nakon što je šokirao svet priznanjem da je gej, Iker Kasiljas je piše od sat vremena uklonio objavu.

Pročitajte: Najteži dani Ikera Kasiljasa i Sare Karbonero - Život ima čudne načine da nas podseti da slavimo svaki trenutak

Vest o priznanju golmana preneli su vodeći svetski mediji, a španski "As" je ponudio moguće objašnjenje čitave situacije.

Naime, pomenuti izvor navodi da je bivši čuvar mreže besan na španske medije jer se njegovo ime često dovodi u vezu sa raznim ženama, a kap koja je prelila čašu jesu povezivanja sa glumicom Alehandrom Onijevom

Pročitajte: Iker Kasiljas i Sara Karbonero zakazali venčanje

Guliver Getty Images

 

Prethodno je, u relativno kratkom periodu, bivši golman dovođen u vezu sa pevačicom Šakirom, manekenkom Melisom Pinto i modnom dizajnerkom Rosio. 

Poznato je da je Kasiljas bio u javnim vezama sa nekoliko žena, a bio je i u braku sa novinarkom Sarom Karbonero. Ljubav Ikera i Sare je počela sada već čuvenim poljupcem pred kamerama dok je Karbonero intervjuisala Kasiljasa nakon osvajanja Mundijala 2010.

Guliver Getty Images

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin