Toni Cetinski ponovo pred sudom? Evo za šta se sumnjiči poznati pevač

Toni Cetinski ponovo pred sudom? Evo za šta se sumnjiči poznati pevač

Autor: | 29/09/2022

0

Toni Cetinski pod istragom

Prema pisanju hrvatskih medija, Toni Cetinski je navodno među dvesta trideset osoba za koje se sumnja da su kupili lažnu kovid potvrdu. Protiv pevača kao i protiv ostalih koji se sumnjiče da su dali mito kako bi dobili potvrde, će se sprovesti istraga, piše “Večernji list”.

Naime, policija je juče uhvatila dvanaest osoba za koje se sumnja da su organizovale grupu u okviru koje su prodavale kovid potvrde ljudima koji nisu vakcinisani.

Pročitajte: Toni Cetinski povukao drastičan potez - Ovo nije bezazleno

story

 

U novembru prošle godine, zagrebačko opštinsko državno tužilaštvo pokrenulo je istragu protiv medicinske sestre iz Doma zdravlja zbog trgovanja lažnim potvrdama. Kako nezvanično saznaju hrvatski mediji, među imenima osoba koje su bile na njenom spisku, našao se i Toni Cetinski koji je u više navrata iskazao svoje antivakserske stavove.

Pročitajte: Toni Cetinski OSLOBOĐEN, NIJE KRIV ZA NESREĆU U KOJOJ JE POGINUO MUŠKARAC

Hellomagazin

 

- Ko hoće neka se vakciniše, nemam ništa protiv. Ne dam. Ja jednostavno ne dam da me neko vakciniše. Otvorite Goli otok za nas koji ne želimo da se vakcinišemo pa nas lisicama privedite, zatvorite, zaključajte, čekajte da zaspimo ili nas uspavajte pa nas na silu vakcinišite. Nema šanse. - izjavio je jednom prilikom pevač. 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin