Konzulat će mesečno davati 5.000 franaka: Ovde će živeti Marina i Mihajlo Šaulić, čist luksuz

Konzulat će mesečno davati 5.000 franaka: Ovde će živeti Marina i Mihajlo Šaulić, čist luksuz

Autor: | 29/09/2022

1

Dom Mihajla Šaulića i njegove supruge biće ovde 

Marina i Mihajlo Šaulić još sređuju utiske posle gala svadbe koja je prošlog vikenda održana u Beogradu. Srećni mladenci polako se vraćaju obavezama, a javnost veoma zanima gde će živeti.

Pročitajte: Žene političara u opakom modnom duelu - Sanja Dačić, Ana Ružić i Milica Selaković, da li se ovako dolazi na svadbu? (anketa)

ATA Images

 

Poznato je da je Mihajlo već neko vreme generalni konzul Srbije u Cirihu i da živi na relaciji Švajcarska‒Srbija. Međutim, kako „Kurir“ piše, vreme je da se Mihajlo sa suprugom iz hotela u Cirihu konačno preseli u novi dom. Mladenci žele da nekretninu urede po svom ukusu, pa su se odlučili za nenamešten stan.

‒ Mihajlo i Marina nisu hteli da iznajme uređen stan. Oni će ga zajedničkim snagama urediti po svom ukusu. Sada im predstoji potraga za nameštajem i ostalim detaljima vezanim za uređenje prostora gde će živeti u narednom periodu. Konzulat će mesečno za njihov stan izdvajati do 5.000 franaka. Njih dvoje sledeće nedelje putuju za Cirih. Trenutno su još u Beogradu ‒ navodi izvor ovog dnevnog lista i dodaje da je Marina posao oko privatnog vrtića morala da prepusti rođenoj sestri u koju ima najviše poverenja.

ATA Images

 

 

Komentari (1)

Loading
Vera 10:20 01.10.2022
Odgovori

Nece konzulat izdvajati 5000 fr nego gradjani Srbije, da bi oni po svom ukusu uredili stan.

hellomagazin.rs hellomagazin