Bajka za preslatku Mitru: Ćerka Bojane Ristivojević proslavila 1. rođendan (foto)

Bajka za preslatku Mitru: Ćerka Bojane Ristivojević proslavila 1. rođendan (foto)

Autor: | 28/09/2022

0

Ćerka Bojane Ristivojević dobila prvu žurku

Pre tačno godinu dana voditeljka Bojana Ristivojević na svet je donela ćerku Mitru. Nedugo zatim voditeljka je otvorila dušu i za Story potvrdila da se tokom trudnoće rastala od svog partnera

Pročitajte: Šest meseci posle rođenja ćerke voditeljka Bojana Ristivojević otkriva - Trudna sam se rastala s Mitrinim ocem

Miloš Manojlović

 

- To je moj najveći poraz u životu, jer mi je porodica najvažnija, ali nekad, i uz sav uloženi trud i ljubav, stvari ne idu kako treba. Nekad ljubav jednostavno nije dovoljna. Kada sam to shvatila, morala sam da donesem odluku za dobro svih nas, najviše naše ćerke. Rastanak je bio jedino rešenje. Danas sam sasvim u miru sa svojom odlukom – ispričala je Bojana i hrabro nastavila dalje. 

Poslednjih dana uživala je u organizaciji najlepšeg dana svoje jedinice. Naime, godina je prošla i preslatka Mitra 1. rođendan proslavila je glamuroznom žurkom. 

Pročitajte: Trudna i tajanstvena - Voditeljka Bojana Ristivojević čeka bebu, ne želi da otkrije ko je otac

Instagram

 

Pink baloni, puno cveća, bajkovita dekoracija i vesela atmosfera obeležili su prvi rođendan Bojanine naslednice koja je uživala u majčinom naručju i druženju sa gostima. 

Instagram

 

Mitri su se posebno dopali baloni od sapunice, ako i šarena torta kojoj su se svi mališani obradovali. 

Instagram

 

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Pročitajte još