Ivana Stamenković Sindi se za ćerku bori kao lavica: I posle svega pokušavam da popravim komunikaciju sa njim

Ivana Stamenković Sindi se za ćerku bori kao lavica: I posle svega pokušavam da popravim komunikaciju sa njim

Autor: | 21/12/2020

0

Ivana Stamenković Sindi prošla je kroz veoma težak period, bila je žrtva nasilja, a njen bivši suprug oduzeo joj je starateljska prava nad ćerkom Petrom. Za jednu majku to je najteži udarac, od koga rane zarastaju celog života. Ipak, za svoju Petru i njeno poverenje Ivana ne prestaje da se bori. Prilikom gostovanja u jednoj emisiji bivša članica grupe „Models“ otkrila je kroz šta je sve prošla i mnogo toga o bivšem mužu.

Naime, kada joj je bilo zaista teško, Ivana nije imala podršku državnih organa, koji bi je zaštitili, ne kao javnu ličnost, već kao ženu.

Pročitajte: Ivana Stamenković Sindi o odnosu sa ćerkom - Petra je sada velika i sve razume!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ika336 (@ivana_stamenkovic_sindi_ika)

‒ Meni je to bio najteži period u životu. Ne volim ni da pričam o tome. Nije to bio samo šamar, mučno mi je da pričam o tome. Otišla sam u policiju, a oni su mi bukvalno rekli: „Što si ti došla ovde, normalno je da te muž tuče“. U to vreme zakon nije bio regulisan kao sada pa su mi čak rekli: „Ako hoćeš da prijaviš, idi prvo u Urgentni centar da ti snime povrede“. U sudu, kada sam došla da prijavim nasilje, pedeset puta su me pitali da li želim da povučem prijavu. Kao da sam ja kriva što je mene neko pretukao ‒ ispričala je prilikom gostovanja u emisiji „Sceniranje“.

‒ To se desilo dva puta. Posle prvog puta prekinula sam naš odnos. Drugi put se desilo kad mi više nismo bili zajedno. Ovo mi je vrlo grozna tema o kojoj ne želim da govorim. Ni da razmišljam, ni da pričam o tome ‒ ipak Ivana Stamenković o bivšem mužu govori kao o ocu svoje ćerke i trudi se da sa njim ostvari ma kakav odnos.

‒ Meni je žao što ni dan-danas ne možemo da nađemo zajednički jezik. Jednostavno, imamo problem sa komunikacijom, potpuno su nam suprotni stavovi. Meni je nezamislivo da muškarac želi da bude staratelj deteta i da zabranjuje majci da viđa dete, pogotovo žensko ‒ kaže. ‒ Sada Petru viđam nešto više nego što je to sud odredio, tako da pokušavamo da pronađemo neki zajednički jezik i nadam se da ćemo uspeti da naš odnos bude normalan, zarad deteta.

Pročitajte: Ivana Stamenković Sindi: Muškarci se svete ženama kada im otimaju decu

Ivana je otkrila da bivšem suprugu i njegovoj novoj porodici zaista želi sve najbolje:

‒ Mi i dan-danas nismo regulisali našu komunikaciju. Ja nastojim da to popravim, zbog Petre. Njegovoj novoj porodici želim sve najbolje, čak imam bolju komunikaciju sa njegovom novom ženom nego sa njim.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs ATA Images, Instagram

Najnovije vesti