Uspešan i bogat: Zaprošena Nataša Bekvalac! Ovom srpskom biznismenu svi čestitaju

Uspešan i bogat: Zaprošena Nataša Bekvalac! Ovom srpskom biznismenu svi čestitaju

Autor: | 18/09/2022

1

Zaprošena Nataša Bekvalac u Americi 

Nataša Bekvalac turneju po Americi pamtiće po brojnim prelepim uspomenama, a jedna od njih biće i veridba. Pevačicu je posle nastupa u Čikagu zaprosio jedan poznati srpski biznismen.

Pročitajte: Hana više nije mala - Ćerka Nataše Bekvalac pokazala dečka, a šta o tome misli mama

- Ovo je prvi put da je Nataša nastupala u Americi, za sve nastupe karte su planule u rekordnom roku. Tamo živi dosta ljudi sa prostora bivše Jugoslavije koji su željni domaće muzike, a Nata je poznata po dobrom glasu, ali i po odličnoj atmosferi koju pravi na svojim nastupima - rekao je izvor za Alo i otkrio ko je hrabri gospodin koji je zaprosio Natašu.

- Reč je o Srbinu koji decenijama živi u Čikagu, tamo je odrastao. Vlasnik je firme za transport i ima na desetine kamiona u svom vlasništvu. Izuzetno je imućan i uspešan u poslu kojim se bavi. On je na jednom nastupu uspeo da priđe Nataši i tada ju je pitao da se uda za njega - objasnio je sagovornik, pa otkrio kako je pevačica reagovala na bračnu ponudu.

Pročitajte: Nataša za HELLO! priznaje - Hana sada ima samo dve godine manje nego ja tada, to je bila baš ozbiljna veza

- Nataša je počela da se smeje i u svom fazonu mu je odgovorila kako je njoj brakova dosta i da nema nameru da se ponovo na isti način zezne. Shvatila je to kao šalu i nije tome pridavala značaja iako je on kasnije svojim prijateljima rekao da je bio ozbiljan kada ju je zaprosio - zaključio je izvor.

Bekvalčevu su po povrtaku u Beograd na aerodromu sačekale ćerke Hana i Katja. Pevačica se u jednom trenutku i rasplakala kada ih je videla. Budući da je na američkoj turneji bila duže od dve nedelje, susret sa ćerkama je bio veoma dirljiv. 

Komentari (1)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Pročitajte još

Najnovije vesti