Porodična drama Štefi Graf, teniserka proživljava pravi pakao

Porodična drama Štefi Graf, teniserka proživljava pravi pakao

Autor: | 22/12/2020

0

Štefi Graf (51), jedna od najboljih teniserki sveta, poslednjih godina prolazi kroz veoma teško životno razdovlje, sa brojnih porodičnim problemima. Slavna teniserka, uspevala je kroz celu karijeru da sakrije sve što se tiče njenog privatnog života. Ipak, neke stvari nije uspela...

Pročitajte: Monika Seleš - Imala sam osećaj kao da sam se probudila u paklu, ni kriva ni dužna

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели GlamPop | Beauty artiesten (@glampop_nl)

Jedan od primera je kada je njen otac bio osuđen na tri i po godine zatvora zbog utaje poreza. Međutim, to nije sve. Štefi Graf ponovo prolazi kroz pakao, a njeno ime našlo se na naslovnim stranicama brojnih medija. Povod je njen dve godine mlađi brat Mihael koji takođe živi u Las Vegasu.

On je pre dve godine napravio veliki skandal, kada je maljem izlomio auto nekog prijatelja, preteći mu smrću. Bio je uhapšen. Slavna teniserka je tada platila kauciju od 5.000 dolara, ali se Mihael nije pojavio na sudu kada je trebalo.

Pročitajte: Prelepa ljubavna priča sa teniskog terena - Andre Agasi i Štefi Graf zajedno na crvenom tepihu

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели The World Tennis Community 🌍🎾 (@the.world.tennis.c)

Kako bi se izbegle dalje neprijatnosti, možda i zatvorska kazna, Štefi je morala da uradi neverovatnu stvar. Naime, ona je izdejstvovala da njen 49-godišnji brat, otac troje dece, inače razveden, bude pravno tretiran kao maloletnik, a ona da bude njegov staratelj. Međutim, iako se ona toliko trudila, Mihaelu se to nije svidelo.

On se ubrzo žalio sudu, i sada će morati sa sestrom ponovo da prolazi sudske procese uz asistenciju advokata. U međuvremenu je njegov sin podneo zahtev da baš on bude očev staratelj, umesto svoje tetke. Složićete se, pravi pakao od života.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели tennis_stats (@tennis_magazine_)

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Clive Brunskill Getty/Images via Guliver; Instagram