Povratak Anđele Đurašković: Ne bi bilo normalno da se svima dopadam

Povratak Anđele Đurašković: Ne bi bilo normalno da se svima dopadam

Autor: | 22/12/2020

1

Anđela Đurašković i Ksenija Bujišić prošle godine u isto vreme otiše su na porodiljsko odsustvo i ostvarile se u najlepšoj životnoj ulozi, ulozi majke. Iako su uživale radeći zajedno vremensku prognozu, danas je svaka krenula svojim putem. Anđela je godinama unazad prisutna na malim ekranima, a trenutno gledaoci imaju priliku da je upoznaju u emisiji „150 minuta“ na Televiziji "Prva".

Pročitajte: Anđela Đurašković i Ksenija Bujišić - Dete je nešto što se stvarno računa, sve ostalo je nevažno

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели 𝐀𝐧đ𝐞𝐥𝐚 Đ𝐮𝐫𝐚š𝐤𝐨𝐯𝐢ć (@andjeladjuraskovic)

Anđela je u intervjuu za "Super TV" otkrila kakav je bio osećaj posle godinu dana vratiti se na male ekrane.

- Pauza je trajala više od godinu dana. Sa ekrana sam se povukla u sedmom mesecu trudnoće, a vratila sam se kada je beba napunila godinu dana. Tako da sam se veoma uželela posla i osećaj, kada sam ponovo stala pred kameru, bio je fantastičan. Imala sam čak i tremu koja je posle par minuta nestala i sve je bilo kao da pauzu nisam ni pravila. Moj posao je moja velika ljubav i jedva sam čekala da mu se vratim - iskreno priznaje voditeljka, koja je svesna da ne može svima da se dopadne,.

- Do mene su stizale samo reči hvale i od porodice i prijatelja, i od kolega stručnjaka za ovaj posao. A po komentarima na društvenim mrežama vidim da je i naša publika zadovoljna. Verujem da ima i onih čija nisam šoljica čaja, ali ne bi ni bilo normalno da se svima dopadam. Dobri komentari su uvek vetar u leđa, čine da se opustim i radim najbolje što umem u ovom trenutku.

Pročitajte: Anđela Đurašković - Visoke ciljeve postavljam samo sebi, jer prevelika očekivanja od drugih vode ka nezadovoljstvu

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели 𝐀𝐧đ𝐞𝐥𝐚 Đ𝐮𝐫𝐚š𝐤𝐨𝐯𝐢ć (@andjeladjuraskovic)

Kako je sada majka preslatkog dečaka, njen život postao je mnogo dinamičniji, ipak, Anđela uspeva da uskladi poslovni i privatni život.

- Trudim se da porodica trpi što manje. I mislim da uspevam u tome da trpi minimalno, ali sam zato konstantno u petoj brzini. Kao i većina žena koje balansiraju između karijere i porodice, a u svemu tome ni sebe ne zapostavljaju. Ali uživanje na oba polja mi konstantno puni baterije, tako da ni ne poželim da smanjim gas. U stvari, nemam kad to da poželim - iskreno priznaje voditeljka.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели 𝐀𝐧đ𝐞𝐥𝐚 Đ𝐮𝐫𝐚š𝐤𝐨𝐯𝐢ć (@andjeladjuraskovic)

Komentari (1)

Loading
Marko 08:55 14.04.2021
Odgovori

Postovana voditeljka Imam za Vas i Vasu 150 minuta emisiju -pricu iz zivota i teskoj nepravdi dozivljenoj na poslu u Sudu a nicim izazvano od strane moje...🖐️Marko

hellomagazin.rs instagram printscreen, instagram

Najnovije vesti