Zbog njega i u zatvor: Romana Panić konačno pokazala dečka (foto)

Zbog njega i u zatvor: Romana Panić konačno pokazala dečka (foto)

Autor: | 12/09/2022

0

Dečko Romane Panić već duže je prava enigma. Otkako je pre dve godine uhapšena u Australiji, pevačicin privatni život ne prestaje da zanima javnost. Mediji su tada pisali da su ona i njen partner Filip Mrkanjić, agent za nekretnine, privedeni zbog pronevere novca.

Pročitajte: Romana Panić ispričala svoju stranu priče - Više niko ne može da me naziva kriminalcem!

Andreja Damnjanović

 

Od tada je dečko Romane Panić tema o kojoj se i te kako piše. Iako je čitava priča na kraju imala srećan kraj, pevačica nikada nije želela da iznosi detalje svog emotivnog života.

‒ Romana više od dve godine živi u Italiji, a povremeno svrati u Srbiju i Banjaluku, kada se uželi porodice i prijatelja. Sreću je pronašla u ljubavi sa biznismenom iz Italije sa kojim se upoznala preko prijatelja na jednoj večeri. Posle niza razmenjenih poruka i zajedničkih izlazaka uplovili su u ljubavnu vezu, a Romana je konačno srećna i zadovoljna. Posle nekoliko meseci zabavljanja, na njegov predlog preselila se u Firencu i prepustila čarima zajedničkog života ‒ rekao je izvor blizak Romani i dodao da su ona i njen verenik uhapšeni dok su boravili u Australiji kao turisti.

Pročitajte: Romanu je prosio, a sa drugom čekao dete - Ovako danas izgleda kiparski advokat Fotos Pitađis, godine su učinile svoje (foto)

ATA Images

 

Ipak, Romana je rešila da ne krije svoju sreću pa je na Instagramu objavila rođendansku fotografiju sa verenikom.

„I tako stalno ja pričam, on se hvata za glavu! Srećan rođendan, ljubavi“, duhovito je napisala Romana i konačano pokazala Filipa.

Instagram

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin