Četvoro dece izveli su na pravi put, sad je vreme da uživaju: Ovo su roditelji Petra Benčine, kao tinejdžeri (foto)

Četvoro dece izveli su na pravi put, sad je vreme da uživaju: Ovo su roditelji Petra Benčine, kao tinejdžeri (foto)

Autor: | 09/09/2022

0

Roditelji Petra Benčine

Poznato je da Petar Benčina ne voli da iznosi previše detalja o privatnom životu, i baš zato svaka njegova objava vezana za članove porodice privuče veliku pažnju.

„Jaka ekipa“, poručio je uz sliku, na kojoj njegovi roditelji uživaju u plivanju.

Pročitajte: Dan za pamćenje - Udala se sestra Petra Benčine, Staša i Lazar zvezde romantičnog venčanja u vinogradu (foto)

Instagram

 

O Petrovoj majci slušali smo od Tamare Dragičević koja u intervjuima često ističe da ima nesebičnu pomoć u svemu ‒ kako od svoje, tako i od Petrove majke.

Marina Benčina rodila je četvoro dece, sinove Igora i Petra, kao i ćerke bliznakinje Anu i Nadu, koja je ovog leta stala na „ludi kamen“.

Pročitajte: Nimalo ne liče - Rođeni brat Petra Benčine takođe je glumac, odlično izgleda i ne voli da se eksponira (foto)

Instagram

 

„Prava žena, supruga, majka, baka i svekrva, što je retkost. Svaka čast“, poručuju joj pratioci na „Instagramu“, gde povremeno objavi fotografiju iz porodičnog albuma.

S druge strane, braća Igor i Petar, u društvu oca mogu se videti na utakmicama „Crvene zvezde“.

‒ Obojica smo zavoleli sport još u detinjstvu, uz oca koji je bio fudbalski golman ‒ otkrio je jednom prilikom Igor Benčina. ‒ U našoj kući uvek je bilo puno ljudi i stalno se nešto dešavalo. Prava mediteranska, temperamentna atmosfera kao iz Felinijevih filmova.

Pročitajte: OKRŠAJ u porodici Petra i Igora Benčine - Tašte poznatih glumaca izazvale potres

Instagram

 

Kada smo Petra Benčinu pitali koliko mu roditelji pružaju podršku u poslu kojim se bavi, uz smeh je odgovorio:

‒ Otac mi uvek direktno kaže šta misli, svidelo se to meni ili ne. Što se tiče moje majke, koja je kao svaka majka „objektivna“, nema mesta kritici.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Najnovije vesti