Svadbena žurka Mine Sovtić: Glumci lumpovali do zore, Nataša i Sergej najveseliji, a evo u čijim je rukama završio bidermajer (foto)

Svadbena žurka Mine Sovtić: Glumci lumpovali do zore, Nataša i Sergej najveseliji, a evo u čijim je rukama završio bidermajer (foto)

Autor: | 05/09/2022

0

Svadba Mine Sovtić

Mina Sovtić juče se po drugi put zaklela na ljubav svom dugogodišnjem izabraniku, arhitekti Luki Nikoliću. Posle intimne ceremonije u crkvi Ružici slavlje je nastavljeno u poznatom restoranu na Kalemegdanu.

Pročitajte: Udala se Mina Sovtić - Ćerka Anice Dobre u venčanici koja podseća na stara vremena, mladoženja sa šiškicama (foto)

Instagram

 
 

Za svadbenu zabavu Mina je odabrala lepršavu haljinu sa „V“ izrezom, dok je mladoženja nosio bordo odelo od somota i leptir-mašnu. Pred supružinike je izneta prelepa torta na tri sprata ukrašena belim radama, a posebno zanimljivi detalji bile su figurice koje predstavljaju njihove kućne ljubimce.

Pročitajte: Udala se ćerka Anice Dobre! Mina oduševila venčanicom u gotskom stilu, ponosna majka kao na kraljevskom venčanju (foto)

Među zvanicama smo primetili Minine brojne kolege: Baneta Trifunovića i Tihanu Lazović, Sergeja Trufunovića, Stefana Radonjića, Mionu Marković...

Pročitajte: Anica Dobra presrećna - Udala se Mina Sovtić, evo ko je mladoženja

Instagram

 

Instagram

 

Nina Janković i Nataša Ninković bile su među najveselijima, a za dobru zabavu pobrinuo se bend Marka Luisa.

Pročitajte: Umesto medenog meseca beba - Mina Sovtić oduševila fotografijom

Iva Ilinčić, koja je blistala u romantičnoj beloj haljini, uhvatila je bidermajer, pa ako je verovati običajima, znamo ko je sledeći pred oltarom. 

Instagram

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin