Fotografija dana: Sofija Milošević doji sina usred snimanja

Fotografija dana: Sofija Milošević doji sina usred snimanja

Autor: | 25/12/2020

0

Sofija Milošević - sin Aleksej mamino najbolje društvo

Samo četiri meseca posle porođaja, Sofija Milošević se u najboljem izdanju vratila poslu. Liniju je dovela do prefekcije, a mnogi smatraju da izgleda bolje nego ikada. Majčinstvo joj prija, a život sa fudbalerom Lukom Jovićem u Španiji ne remeti je da radi posao koji obožava.

Pročitajte: Sofija Milošević oduševila sve - Uživam što učestvujem u odrastanju Lukinog sina

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели SOFIA (@sofijamilo)

Iako joj je Aleksej prvo dete, Sofija se odlično snašla u svim obavezama oko bebe. Svesna da beba najviše traži svoju mamu, Sofija i Luka nisu želelo da se treća osoba brine o njihovom nasledniku, već sve obavljaju samostalno.

- Za sada imamo samo medicinsku sestru koja dolazi da pomaže oko previjanja, a sve ostalo radimo sami. Uspevamo da uspešno obavimo sve obaveze oko bebe - rekla je nedavno manekneka, koja sina vodi svuda sa sobom.

A da je zaista tako, pokazala je i danas na svom "Instagramu" i tako napravila pravi bum! Naime, Sofija je današnji dan provela radno. I dok su je profesionalni šminkeri spremali za fotografisanje, Aleksej je postao gladan. Bez ikakvog ustručavanja, manekenka je neprekidajući šminkerku u svom poslu dojila sina.

Pročitajte: Sofija Milošević ne krije uzbuđenje - Prva praznična čarolija malog Alekseja (video)

foto: instagram printscreen

Sofija je dobila pregršt reči podrške i ovim postupkom samo pokazala da dojiti dete u javnosti nije sramota, već prelep čin.

- Bravo, Sofija! Svaka čast - samo su neki od komentara oduševljenih fanova.

foto: instagram printscreen

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Boško Karanović, Instagram printscreen