Luka Jović i Sofija Milošević se ozbiljno sukobili? Fudbaler zabrinut za sina

Luka Jović i Sofija Milošević se ozbiljno sukobili? Fudbaler zabrinut za sina

Autor: | 10/11/2020

0

Sofija Milošević i Luka Jović pre nešto više od dva meseca postali su roditelji preslatkog Alekseja. Verenici uživaju u svakom zajedničkom trenutku sa sinom, a nedavno su se uputili i na prvo zajedničko putovanje u rodnu Srbiju.

Kako prenose domaći mediji, upravo ovo putovanje izazvalo je sukob među partnerima.

‒ Od kada se pre dva meseca porodila, Sofija ubeđuje Luku da ona sa sinom na neko vreme dođe u Srbiju. Jović nije hteo ni da čuje! Rekao joj je da ne dolazi u obzir da putuje sa bebom dok u svetu vlada haos zbog korona virusa. Pošto je ona bila uporna, popustio je, pa su zajedno došli u Beograd, on zbog obaveza u reprezentaciji, a ona da bi videla porodicu ‒ otkriva za „Informer“ izvor blizak paru.

Sofija Milošević i Luka Jović planirali su da se u Španiju vrate do 19. novembra, kada Luka mora da bude na treningu u klubu „Real Madrid“.

Pročitajte: Sofija Milošević ima konkurenciju? Luka Jović zagolicao maštu lepe Hrvatice!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Luka Jovic (@lukajovic) on Jul 23, 2020 at 12:58pm PDT

‒ Luka bi u ovom periodu trebalo da odigra tri utakmice za Srbiju, prvu protiv Škotske u četvrtak, a drugu tri dana kasnije protiv Mađarske u Budimpešti. Poslednji meč ima sa Rusijom 18. novembra u Beogradu i trebalo bi da odmah sledećeg dana zajedno odlete za Madrid. Međutim, kako je i prvi put uspela da ga omekša, Sofija ga i sada ubeđuje da ona i beba ostanu u Srbiji sve do Nove godine i Božića. Luka tada ne može da dođe u Beograd jer će sa „Realom“ igrati utakmicu 30. decembra, pa već 3. januara. On ne želi da bude odvojen od sina za vreme praznika, pa se zbog toga često svađaju ‒ dodaje izvor.

Dok Luka izuzetno brine za sina i ne želi da dva meseca budu razdvojeni, manekenka ne želi da se vrati u Madrid gde je na snazi vanredno stanje, pa bi sa bebom bila zatvorena u kući. Osim toga, Luka ima celodnevne treninge pa je sa njima mali deo dana, što joj dodatno otežava boravak u prestonici Španije.

- Pokušavala je da mu objasni da su Aleksej i ona često sami i da su joj potrebni prijatelji i porodica. Rekla mu je da je on stalno na putu, jer igra i po dve utakmice nedeljno, a da se ona oseća kao u zlatnom kavezu. Zbog situacije ne može normalno ni da uživa sa detetom, da ide u šoping, restorane i zato želi po svaku cenu da bude ovde za vreme praznika.

Pročitajte: Sofija Milošević i Luka Jović - Ljubav u Rimu (video)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by SOFIA (@sofijamilo) on Nov 4, 2020 at 11:20am PST

‒ Madrid je jedno od najvećih žarišta virusa korona u Evropi, pa je igrala i na tu kartu. Ubeđivala ga je da je beba u Srbiji bezbednija. Međutim, Luka zna kakav bi ona život vodila ovde i da se ne bi čuvala od zaraze, pa joj to nije upalilo. Rekao joj je da korona divlja i u našoj zemlji i da je najbezbednija kada je kod kuće ‒ istakao je izvor Jovićeve argumente.

Par je još u Srbiji, a da li će se mama i beba vratiti u Španiju sa Lukom i da li će Sofija popustiti, ostaje da vidimo.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Instagram

Slične Vesti