Kada se rodio, prema njemu nije osećala ništa: Ovako danas izgleda sin Gvinet Paltrou, vreme zaista leti (foto)

Kada se rodio, prema njemu nije osećala ništa: Ovako danas izgleda sin Gvinet Paltrou, vreme zaista leti (foto)

Autor: | 03/09/2022

0

Sin Gvinet Paltrou proslavio 16. rođendan

U Sjedinjenim Američkim Državama vozačku dozvolu možete da dobijete sa navršenih 16 godina, a tamošnji tinejdžeri takvu priliku ne propuštaju. Automobil umnogome olakšava odlazak u školu ili na posao tokom raspusta, o izlascima da ne govorimo. Mozes Martin, sin glumice Gvinet Paltrou i muzičara Krisa Martina, nedavno je proslavio “sweet sixteen” rođendan i jedva je čekao da mu jedan od roditelja svečano uruči ključeve kola. To je prva učinila mama, a Mozesov izraz lica i širok osmeh govore više od svake reči.

Pročitajte: Bila je na korak od smrti - Gvinet Paltrou otkrila kroz kakav je pakao prošla sa ćerkom Epl

Profimedia

 

Pošto je relativno lako položio ispit, Gvinet je po povratku iz šopinga poželela da proveri kako se njen sin snalazi u gradu, pa mu je prepustila vozačko sedište u džipu. Reklo bi se da je zadovoljna i da usput nije okrznuo nijedan retrovizor.

Pročitajte: Tajanstveni blizanci Džulije Roberts na korak od punoletstva, glumica raznežila fotografijom iz porodičnog albuma

Profimedia

 

Podsetimo, u intervjuu koji je svojevremeno dala za Vog, Gvinet je priznala da prema sinu tri meseca po njegovom rođenju nije osećala materinski instinkt.

- Bila sam na dnu i ponašala sam se kao robot. Ništa nisam osećala, nisam imala nikakvih majčinskih emocija prema njemu. Bilo je strašo – osvrnula se poznata glumica na stanje koje je uspešno ostavila iza sebe.

Pročitajte: Kuvajte sa Gvinet Paltrou - Recept za najukusnije špagete karbonara

Getty Images

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Najnovije vesti