Porodična drama Dejane Živković: Mesec dana otac mi se borio za život, ne znam kako sam to podnela!

Porodična drama Dejane Živković: Mesec dana otac mi se borio za život, ne znam kako sam to podnela!

Autor: | 28/12/2020

0

Ova godina za mnoge je bila iscrpljujuća, a takva je, kako kaže lepa Dejana Živković bila i za nju. Porodična drama Dejane Živković otpočela je kada se njen otac, advokat Radomir Živković zazazio korona virusom, a stanje mu se ozbiljno pogoršalo.

– 2020. godina je izuzetno teška godina za mene. Znam da se mnogi slažu sa mnom, kao i da će mnogi reći da je godina katastrofalna, dosadna i naporna. Mimo toga, korona me nije zaobišla. I ne jednom, već dva puta, ali i to nije toliko strašno. Korona je zarazila mnogo mojih prijatelja i meni na prvom mestu, članove moje porodice. Otac mi je skoro mesec dana proveo u bolnici i borio se za život, što ni sama ne znam kako sam preživela. Sada je hvala Bogu mnogo bolje i ubrzo dolazi kući, ali ga čeka dug oporavak - kaže manekenka za "Espreso".

Pročitajte: Ovako je Dejana Živković proslavila 27. rođendan (foto)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Deyana Zivkovic (@dejanazivkovic)

Ipak, Dejana ističe da je 2020. godina donela i neke lepe trenutke.

– Bilo je naravno i lepih trenutaka u ovoj očajnoj godini, dosta prirode, svežeg vazduha, dugačkih šetnji, novih zanimljivih poznanstava. Konačno sam upoznala našu divnu Srbiju i sve njene čari. Proputovala je uzduž i popreko. Dosta sam radila na sebi, dosta sam pročitala knjiga, počela sam drugačije da gledam na svet i da vrednujem sve oko sebe.

Porodična drama Dejane Živković, očeva borba za život, ali i ova godina, koja je za nju po svemu bila drugačija, manekenku je naučila važnim životnim lekcijama.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Deyana Zivkovic (@dejanazivkovic)

– Naučila sam da mogu da živim bez konstantnih putovanja, na koje sam navikla od svoje 18. godine. Dosta sam sazreela i mogu slobodno da kažem da konačno znam svoj put, na znam šta želim za sebe, koga želim pored sebe i šta je zapravo najvažnije u životu. Mogu slobodno da kažem da u 2021. ulazim kao nova Dejana, zrelija, stabilnija u svakom smislu, sa mnogo naučenih lekcija. Koliko god 2020. bila teška, ja sam veliki pozitivac i uvek gledam da izvučem najbolje iz svega, ako ništa drugo, barem poruku da se bez svega može i da su sreća i zdravlje jedino važni. Sve ostalo dolazi samo od sebe.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs ATA Images, Instagram