Nikolija Jovanović Novu godinu osvojiće ruku pod ruku sa sestrom Teodorom - Evo šta lepotice spremaju

Nikolija Jovanović Novu godinu osvojiće ruku pod ruku sa sestrom Teodorom - Evo šta lepotice spremaju

Autor: | 28/12/2020

0

Nikolija Jovanović ima mlađu sestru Teodoru, koja je izuzetna lepotica. Pevačica sa svojom sestrom po ocu u Novoj godini, otpočeće novo životno poglavlje. Naime, Nikolija Jovanović pokreće novi biznis, a u realizaciji te ideje, učestvuje i njena sestra Teodora.

Naime, sestra i ona pokrenuće svoj modni brend, tako da pevačica neće biti besposlena, čak iako neće nastupati, usled pandemije korona virusa.

- Dugo sam razmišljala o tome, ali nisam imala vremena za to. Još jedna od prednosti pandemije korona virusa je što sam imala vremena da se posvetim tome. Sestra studira međunarodni biznis, koji sam i ja završila, tako da je pomogla oko operativnog dela, dok sam ja bila zadužena za kreativni - rekla je Nikolija.

Pročitajte: Nikolija Jovanović - Nedostaje mi moj stari život

 

View this post on Instagram

 

A post shared by NIKOLIJA (@nikolijaofficial)

- Mislim da smo dobra kombinacija za sada i za ubuduće. Napravile smo dva modela trenerki i jedan top, ali biće svega. Krenula sam u sve to stidljivo u mojoj glavi, ali onda sam videla da su mogućnosti ogromne i jedva čekam da izbacim nove modele, kao i kolekciju proleće/leto - ispričala je pevačica za "Telegraf Jetset".

Nikolija Jovanović pokreće novi biznis, a ima i izuzetno dobru taktiku i razrađen poslovni plan, pa verujemo da će uspeh njenog brenda biti podjednak onom koji u muzičkom svetu postiže svaki njen hit.

- Namerno nisam krenula sa mnogo proizvoda, htela sam da vidim prvo kako će to da ide. Estetski mi je to što sam napravila bilo ono što bih ja u tom trenutku nosila. Ko me zna, zna da ja u trenerkama živim, a ponekad i nastupam. Za početak ću da prodajem odeću samo onlajn, a za butik ćemo da vidimo dogodine - zaključila je Nikolija.

Pročitajte: Nikolija Jovanović proslavila 30. rođendan - Bajke postoje, kada imate princa pored sebe (foto)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by NIKOLIJA (@nikolijaofficial)

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs ATA Images, Instagram