Nikolija Jovanović: Nedostaje mi moj stari život

Nikolija Jovanović: Nedostaje mi moj stari život

Autor: | 21/05/2020

0

Nikolija Jovanović je tokom izolacije bila sa svojom porodicom, a vreme provedeno sa ćerkom Reom i suprugom Reljom veoma joj je prijalo. Preslatka porodica iskoristila je vanredno stanje da uživa u zajedničkim trenucima, kojih je usled brzog tempa života bivalo sve manje.

Nikolija i Relja poznati su po tome da privatni život drže daleko od očiju javnosti, pa na svojim „Instagram“ profilima ćerkinu fotografiju uopšte ne objavljuju. Ali, pre nekoliko dana i to se dogodilo. Ponosna mama odlučila je da sa svojim verim fanovima podeli jedan trenutak neizmerne sreće i objavi prvu Reinu sliku. Porodica je uživala daleko od gradske gužve, a boravak u prirodi najviše je prijao naslednici poznatog para.

Pročitajte: Nikolija i Relja doneli važnu odluku - Idemo sami bez dadilja i bilo koga drugog, jer je to potrebno porodici!

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели NIKOLIJA (@nikolijaofficial) дана 3. Мај 2020. у 10:20 PDT

Nikolija Jovanović - Živela sam 300 na sat

Kako se, posle pandemije korona virusa, sve polako vraća u normalu, i mlada pevačica Nikolija Jovanović kaže da se veoma uželela druženja sa publikom i starog načina života.

Nikolija poručuje da je veliki radoholik i da počinje da joj smeta što je i dalje kod kuće.

- Mnogo mi nedostaju nastupi i ta interakcija sa publikom. Svi koji me poznaju, znaju da sam radoholik. Ne mogu bez posla, volim da radim. Nedostaje mi moj stari život. Živela sam trista na sat, a sada nula na sat. Drago mi je što se sve polako vraća u normalu - kaže Nikolija za „Blic“ i dodaje da još ne zna kada će ponovo da se vrati poslu.

Pročitajte: Nikolija Jovanović - Ništa iz svog života ne bih brisala, sve se dogodilo sa razlogom

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели NIKOLIJA (@nikolijaofficial) дана 25. Апр 2020. у 3:22 PDT

- Svi smo stalno na vezi sa vlasnicima klubova. Raspitujemo se kada bi trebalo da počnemo da nastupamo, ali to još uvek niko ne može da nam kaže sa sigurnošću. Ima tu raznih spekulacija. Neko kaže na leto, neko na jesen. Relja se sa mnom šalio i jednom prilikom mi je rekao da se vraćamo nastupima tek u februaru 2021. godine. Ja sam bila u šoku - kroz osmeh navodi Nikolija Jovanović.

Pročitajte: Nikolija - Veća je sramota biti u lošem braku i brinuti o tome šta će komšija da kaže

Osim što se uželela nastupa, Nikolija je jedva čekala i da se saloni lepote otvore kako bi mogla da neguje svoje telo onako kako je navikla.

- Zakazala sam sve što sam mogla, frizera, kozmetičara, anticelulit tretmane, ponovo sam počela da treniram... Relja je ovih dana u studiju, a Rea sa bakom. Mama je odlično. Bila je na Bukulji, sada je u Beogradu, čuva unuku i uživa - zaključuje Nikolija.

Pročitajte: Vesna Zmijanac iskreno - Godinama mi je Nikolija zamerala da je odrasla sa bebisiterkama

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs ATA Images, instagram

Pročitajte još

Najnovije vesti