Retko se čuje i ima snažno značenje! Porodila se ćerka Zvezdana Terzića, beba dobila nesvakidašnje ime

Retko se čuje i ima snažno značenje! Porodila se ćerka Zvezdana Terzića, beba dobila nesvakidašnje ime

Autor: | 23/07/2022

2

Porodila se Maša Terzić

Maša Terzić, ćerka generalnog direktora Crvene zvezde Zvezdana Terzića, porodila se danas u prepodnevnim satima i na svet donela dečaka.

Izvori bliski porodici otrkivaju da su mama i beba dobro, da je sve prošlo u najboljem redu, a već je poznato i ime koje je beba dobila.

Pročitajte: Pogledajte taj osmeh - Prva fotografija sina Kostadina Terzića ulepšaće vam dan (foto)

Story

 

Maša i njen izabranik sinu su dali ime Kolja, nastalo od imena Nikola, odnosno od grčkih reči “nikao” što znači pobeđivati i “laos” što znači narod.

Podsetimo, ćerka Zvezdana Terzića ne želi da otkrije ko je muškarac sa kojim je neko u vreme u vezi. Beogradski portali došli su do saznanja da je reč o jednom biznismenu iz Beograda koji ni po koju cenu ne želi da se eksponira u javnosti. 

Kako bi sačuvao privatnost, par navodno planira da se venča van Srbije. 

‒ Maša je već nekoliko meseci u idiličnoj vezi sa dečkom koji voli privatnost, a ona je ispoštovala njegovu želju, pa ne objavljuje zajedničke fotografije i ne otkriva njegov identitet – otkrio je sagovornik za Alo! i dodao:

‒ Srećne vesti obradovale su obe porodice.

Instagram

 

Maša i njen partner uveliko planiraju venčanje, koje će, za razliku od svadbe mašinog brata Kostadina, biti upriličeno van Srbije.

‒ Svadbeno veselje bilo je planirano i pre saznanja da je Maša trudna, ipak sada će sve biti ubrzano, a venčanje neće biti u Beogradu, već u inostranstvu. Plan je da par izgovori sudbonosno „da“ u intimnom krugu koji ne broji više od pedeset zvanica, a ideja da svi na dogovorenu i tajnu destinaciju otputuju o trošku mladenaca ‒ navodi izvor.

Komentari (2)

Loading
Čitateljka iz Njujorka 17:49 24.07.2022
Odgovori

Da li je moguće da su bile tako skupe karte u Beogradu ? Sramota. Ovde u Njujorku je i siromašan svet mogao da ga čuje i gleda skoro za džabe jer je pre dve godine gotovo besplatno nastupao uz veliku radost svih ….

hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti

Pročitajte još

Najnovije vesti