Godine joj ništa ne mogu: Neda Ukraden proslavila rođendan sa unucima, ovi mališani će vas potpuno osvojiti! (foto)

Godine joj ništa ne mogu: Neda Ukraden proslavila rođendan sa unucima, ovi mališani će vas potpuno osvojiti! (foto)

Autor: | 16/08/2022

0

Rođendan Nede Ukraden bio je u krugu porodice

U domu Nede Ukraden danas je veselo. Muzička zvezda proslavila je 72. rođendan.

Poznato je da je Neda porodična žena i da najviše uživa u društvu ćerke Jelene, zeta Pece i naravno njihove dece pa je zajedno sa njima provela ovaj dan.

Pročitajte: Neda Ukraden adaptirala rodnu kuću porušenu u ratu - Bolja je od najluksuznijih vila, unuci oduševljeni(FOTO)

Nebojša Nišić

 

Kao što to obično čini, pevačica je i ovog leta na Crnogorskom primorju u Boki Kotorskoj, tačnije Lepetanama gde ima prelepu kuću koju je kupila na vrhuncu karijere. Upravo ovo bilo je savršeno mesto da obeleži rođendan.

Pročitajte: Sve je od nule stvorila! Zavirite u morski raj Nede Ukraden u Crnoj Gori, od luksuza i prefinjenosti bole oči (FOTO)

Paparaco lov printscreen

 

Neda se sa svojim najmilijima okupila, pa je zajedno sa unucima Dušanom i bliznakinjama Aleksandrom i Nedom duvala svećice na torti što je podelila na svom “Instagram” nalogu: ”Moja mjera sreće! Živjeli”, napisala je slavljenica uz fotografiju, a usledile su čestike brojnih kolega.

Pročitajte: Godine donose slobodu - Ni znatno mlađe dame na ovo se ne usuđuju, ali Neda Ukraden da (foto)

Instagram

 

Mališani su za ovu priliku bili posebno doterani - bliznakinje su bile u preslatkim haljinicama, a Dušan je nosio pravu letnju košulju na pruge. Naravno, rođendanske kapice nisu izostale. Neda je kao i obično blistala, takođe u letnjem izdanju, a sudeći po osmehu na njenom licu jasno je koliko je ispunjena.

Instagram

 

Iako gazi osmu deceniju, pevačica se ne menja i uspešno prkosi godinama, a biti mlad duhom sigurno pomaže. 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin