Tamara Kalinić otvorila vrata novog stana u Milanu: Na ovakvu sofu čeka se pet godina (video)

Tamara Kalinić otvorila vrata novog stana u Milanu: Na ovakvu sofu čeka se pet godina (video)

Autor: | 14/08/2022

0

Dom Tamare Kalinić kao iz časopisa

Posle neprijatnosti koju je pre nekoliko meseci doživela u Parizu, Tamara Kalinić odlučila je da napusti Grad svetlosti i život nastavi u drugom centru svetske mode, Milanu. Lokacija je ovog puta strogo poverljiva jer ne želi da se ponovi nedavna pljačka, kada je ostala bez mnogih vrednih stvari.

Pročitajte: Belo odelo i čizme od pitona - Tamara Kalinić prvi put u javnosti sa novim dečkom upečatljivog stila (foto)

Instagram

Ipak, najuspešnija influenserka iz regiona otkrila je pratiocima na Instagramu kako izgleda deo enterijera novog životnog prostora koji deli sa partnerom, italijanskim modnim preduzetnikom Filipom Testom.

Pročitajte: Enterijer po Instagram trendovima - Zavirite u dom Zorane Jovanović, garderober će vas ostaviti bez daha (foto)

Instagram

 
 

Pobornica savremenog stila i dizajna stan je opremila prema postulatima minimalizma. Dominira bela boja, kao oličenje elegancije, čistoće i jednostavnosti. Trpezarija je, objasnila je, pravo umetničko delo, a zvezde ove prostorije su mermerni sto i stolice.

Pročitajte: Brak sa arapskim milionerom otvorio joj je vrata luksuza - Vodimo vas u pariski stan Anike Božić al Saraj (foto)

Instagram

 

Odmah do nje je dnevna soba sa komfornom dvobojnom sofom u vintidž maniru, rad Marija Belinija. Na takav komad čeka se i do pet godina, kaže Tamara.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin