Krio ga je punih 30 godina: Ovo je rođeni brat Nikole Rađena koji živi na drugom kontinentu (foto)

Krio ga je punih 30 godina: Ovo je rođeni brat Nikole Rađena koji živi na drugom kontinentu (foto)

Autor: | 10/08/2022

0

Brat Nikole Rađena konačno pred očima javnosti

O proslavljenom vaterpolisti Nikoli Rađenu zna se mnogo toga, i da je rođen u Somboru 1985, i da je sportom počeo da se bavi sa 11 godina, i koliko je medalja osvojio... Nije krio ni kad se razveo od pevačice Ane Kokić, sa kojom je dobio ćerke Ninu i Teu.

Pročitajte: Žene sa njim nemaju sreće - Razvod Ane Kokić i Nikole Rađena pratile su pikantne glasine, sud je decu dodelio majci

Mirko Tabašević

 
 

Ipak, izgleda da je malo poznat podatak da Nikola ima rođenog brata. Posle razvoda roditelja odrastali su sa majkom, a Nikola se uvek trudio da bude uzor i podrška sedam godina mlađem Nemanji.

‒ Želeo sam da mu pomognem, da on ima ono što ja nekada nisam. Nastojao sam da mu obezbedim sve. Danas smo i te kako vezani. Ponosan sam na njega što je krenuo da radi i da stvara ‒ otkrio je jednom prilikom Nikola, koji je ovih dana bratu javno čestitao jubilarni trideseti rođendan, uz zajedničku fotografiju iz Hrama Svetog Save.

Pročitajte: Geni su čudo - Ćerka Ane Kokić i Nikole Rađena oduševila, pred Teom su velike stvari (foto)

Instagram

 

Nemanja Rađen svojevremeno je i sam trenirao vaterpolo, ali nije uspeo da dostigne Nikoline domete. Jedno vreme bio je angažovan kao vaterpolo trener u kampu za vodene sportove koji je Nikola osnovao, a od pre četiri godine živi na Novom Zelandu gde decu obučava vaterpolu, plivanju i sinhronom plivanju.

‒ Neško se odlično snašao i vrlo sam ponosan na njega ‒ ne krije Nikola Rađen.

Pročitajte: Ponovo kao jedno - Nikola Rađen i Milica Ristić slave, niko nije srećniji od mlade pevačice (foto)

Instagram

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Najnovije vesti