Prizor koji će vas potpuno zbuniti: Tanja Vojtehovski prvi put pokazala rođenu sestru, identične su! (foto)

Prizor koji će vas potpuno zbuniti: Tanja Vojtehovski prvi put pokazala rođenu sestru, identične su! (foto)

Autor: | 07/08/2022

0

Sestra Tanje Vojtehovski prvi put u javnosti

Ako se za ćerku Tanje Vojtehovski može reći da je njena mlađa verzija, onda je rođena sestra nekadašnje voditeljke Tatjanina kopija.

Roditelji su im se rano razveli, pa su Tatjana i Tamara odrasle uz majku Zagorku, magistra psihologije, i baku Zoru, profesorku istorije, koja je jedno vreme bila i direktorka škole. Njih dve su svojim primerom inspirisale sestre Vojtehovski da i same postanu samostalne, obrazovane i samosvesne žene.

Pročitajte: Ćerka Tanje Vojtehovski je ista ona - Ko god nas vidi „u paketu“ obavezno konstatuje „vas je dve“

Instagram

 

- Majka je večito radila dva posla i baš se trudila da nam obezbedi sve što nam treba. Od starije sestre sam nasleđivala svu garderobu: cipele i jaknu, torbu, džemper i košulju. Kasnije smo počele da razmenjujemo odeću, a i danas je tako - ispričala je jednom prilikom Tanja, napominjući da sa sestrom ima divan odnos.

- Mnogo se volimo, mnogo smo vezane.

Pročitajte: Nekad dečko popularne voditeljke, danas muž Ene Popov - Nikad viđene fotografije Tanje Vojtehovski i Nenada Čanka

Instagram

 

Malo je poznato da je Tanja upravo zahvaljujući sestri ušla u svet novinarstva.

- Tamara mi je rekla da ima neka audicija na televiziji Novi Sad za najavljivačice programa. Rekla sam joj: “Ma, daj, bre!”, a ona meni: “Ma, daj, hajde, prijavi se. Imaš super glas.” Ja kažem: “Neću, bre, Tamara. Kakva, bre, najavljivačica programa, šta ti je?!”. Bila je subota pre podne, slagala me je da idemo ne znam gde, kod neke drugarice, i kao: “Hajde, obuci ovaj komplet.”

Ostalo je istorija televizijskog novinarstva.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin