Novac nije garancija sreće, to zna i Jelena Đoković: Moram prihvatiti patnju i bol...

Novac nije garancija sreće, to zna i Jelena Đoković: Moram prihvatiti patnju i bol...

Autor: | 07/08/2022

5

Problemi Jelene Đoković 

Jelena Đoković nikada nije volela da skreće pažnju na sebe, intervjue retko daje, o privatnom životu priča još ređe, ali nam povremeno dozvoli da joj se približimo zahvaljujući blogu koji godinama uspešno vodi.

U jednom obraćanju te vrste supruga Novaka Đokovića otvoreno je priznala s kakvim se problemima nosi i šta je najteže postigla.

Pročitajte: Kreativni haos iz kog se rađaju najbolje ideje - Zavirite u radnu sobu Jelene Đoković (foto)

Instagram

 

‒ Već dugo se borim da kažem 'izvinite' kada je potrebno i prihvatim kako nisam savršena. Otkako sam krenula na duhovni put unutrašnjeg rasta, počela sam da shvatam koliko je važno izviniti se ‒ istakla je Jelena i otkrila kako je mnoge lekcije naučila na putu da postane bolja verzija sebe.

Pročitajte: Spremite se na šok - Evo šta su po obrazovanju Novak i Jelena Đoković

Miloš Nadaždin

 

Pored toga, Jelena je poručila da je normalno praviti greške, ali da iz njih treba i učiti.

‒ Moje shvatanje života je kako smo ovde da bismo bili ljudi i pokazali to u svakoj ulozi koju preuzimamo. Kako postajemo mudriji i stariji, možda ćemo bolje raditi stvari, ali ćemo nastaviti da grešimo. Trebalo bi da budemo otvoreni za nova iskustva celog života. Prestaćemo da pravimo greške samo ako prestanemo da pokušavamo nove stvari. Moramo prihvatiti patnju i bol kao proces učenja. Najkorisnija veština koju ćemo ikada naučiti je izviniti se i učiti iz sopstvenih grešaka ‒ zaključuje Jelena u svom blogu.

Komentari (5)

Loading
Misa 15:48 07.08.2022
Odgovori

Ova zena je naporna, dosadna i daje sebi na znacaju.....da je Nole poslusao majku o njoj niko ne bi pisao .....e deco treba slusati starije i iskusnije....mati videla da je zena sponzorusa

Ana 11:19 08.08.2022
Odgovori

Koja laž.Ona na sve moguće načine čini sve da bude što više propraćena u medijima.Lično smatram da žena ima neki veliki psihički problem.Neće da se o njoj piše kao o ženi djokovića,nego kao o jeleni.Smatra sebe posebnom ličnošću,a u stvari je niko da nije djokovićeva žena.

Motte 23:25 08.08.2022
Odgovori

Neko nije sposoban da zivi svoj zivot pa je njegov zivot kako mama kaze.ja sam vec stara i moja mama je pokusala da i ja zivim njen zivot,znaci kako mama kaze,medjutim i ja njoj nisam birala skim ce ona da provede njen zivot tako da sam partnera sa kojim cu da provedem zivot birala sama isto su to radila i moja deca.Nikad mi nebi trebao muz koji zivi kako mama kaze, Bravo Djole i sretno. Iduce godine nam je zlatna svadba i ni jedan dan nisam zazalela za svoj izbor.

hellomagazin.rs hellomagazin