Raskopčana košulja, kačket... Dino Merlin u Italiji uslikan sa fatalnom Srpkinjom koju svi odlično znate, ona poručuje: Neko poseban (foto)

Raskopčana košulja, kačket... Dino Merlin u Italiji uslikan sa fatalnom Srpkinjom koju svi odlično znate, ona poručuje: Neko poseban (foto)

Autor: | 02/08/2022

3

Fotografija Dina Merlina sa fatalnom Sprkinjom dospela u javnost

Sa sedom bradom, naočarima za sunce i u opuštenom letnjem autfitu, teško je prepoznati Dina Merlina. No, pošto je fatalna Beograđanka uz zajedničku fotografiju ostavila haš tag „moj je život Švicarska, neko poseban“ to je bilo dovoljno da se razreši zagonetka – ko je sa njom na slici.

Pročitajte: Od nemaštine do kavijara i šampanjca - Život ćerke Dina Merlina mnogima je motivacija da hrabro idu napred

Sever Zolak

 

A da je svet jedno veliko selo u kome se svi poznaju Sonja Vuksanović dokazala je i tako što je na kolegu bivšeg supruga Ace Lukasa „nabasala“ prilikom šetnje Italijom. Muzička zvezda prethodne večeri održala je veličanstveni koncert u Portorožu, gradu na Slovenačkom primorju, a već sutradan se sa kačketom na glavi, kao pravi turista, zaputio u susednu Italiju.

Pročitajte: Lukas im je sve ostavio posle razvoda - U ovoj nestvarno lepoj vili živi Sonja Vuksanović sa ćerkama, raj za svaku ženu (foto)

Instagram

 

Komentari (3)

Loading
Gundjalica 21:13 02.08.2022
Odgovori

Da je ta sponzorusa Srpkinja, u životu ne bi pogledala u pravcu jednog od najvecih srbomrzaca, koji je vazda javno pricao koliko nas mrzi i sta bi sa nama trebalo da se uradi.

hellomagazin.rs hellomagazin