Ovakvu je još nismo videli! Sara Jovanović otvoreno o emotivnom krahu: Možda ti je bolje bez mene...

Ovakvu je još nismo videli! Sara Jovanović otvoreno o emotivnom krahu: Možda ti je bolje bez mene...

Autor: | 01/08/2022

0

Život Sare Jo prikazan u novom spotu

Nikad do sada viđene scene događaja o kojima se pričalo prethodnih meseci, glamurozna izdanja, koncertni spektakli, ali i trenuci samoće i emotivni slomovi, stali su u novi spot regionalne pop zvezde Sare Jo za pesmu „Zar ne“, koji je premijerno predstavljen.

Pročitajte: Sara Jo otkrila veliku istinu - Ova pevačica joj je na početku karijere sasekla krila (foto)

Pave Elez

 

Jedna od naših najaktuelnijih muzičkih zvezda publici se predstavlja na potpuno nov način, otkrivajući drugačiju sebe – onakvu kakva je kada siđe sa scene i ostane sama u svoja četiri zida, u udaljenim hotelskim sobama, daleko od kuće. Nasuprot tome nižu se impresivne scene Sarinog pojavljivanja na crvenom tepihu kada joj je u Zagrebu uručena nagrada za regionalnu zvezdu u usponu, kao i upečatljivi kadrovi sa velikog koncerta u Skoplju, koji nam daju jedan novi pogled na život i rad ove mlade, a izuzetno uspešne zvezde.

Pročitajte: Za ovo je trebalo hrabrosti - Sara Jo postala plavuša (foto)

Pave Elez

 

Za potrebe snimanja spota Saru je kamera pratila mesec dana, a dokumentaristički pristup celoj priči „baca“ potpuno novu svetlost na estetiku mlade umetnice koja nas je navikla na senzualne visokobudžetne spotove, koji su gotovo uvek izazivali buru komentara u javnosti.

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin