Milica Pavlović srećna: Konačno u zagrljaju pravog muškarca, i to našeg sjajnog glumca (foto)

Milica Pavlović srećna: Konačno u zagrljaju pravog muškarca, i to našeg sjajnog glumca (foto)

Autor: | 11/01/2021

0

Dečko Milice Pavlović tema je koja javnost i te kako zanima. Lepa, uspešna, pametna, ali sama - kažu fanovi i pitaju se zbog čega?! Na sva ova pitanja pevačica ima samo jedan odgovor - da se onaj pravi još uvek nije pojavio. Iza sebe ostavlja izuzetno tužan i stresan period, u kom je ostala bez najveće životne podrške, dede Vladimira. Božić je proslavila sa porodicom u rodnom mestu nadomak Leskovca, ali veoma setna i tužna. Ipak, čini se da se sreća polako vraća u Miličin život.

Pročitajte: Milica Pavlović praznik provodi sa porodicom -Tužan dan, suočavam se sa najvećim strahom

Srećna, nasmejana i vedra, Milica je pokazala da prve dane 2021. godine provodi u izuzetno dobrom društvu.

- Wooow, odakle ti sa njim?! Da li ste u vezi? -  samo su neka od pitanja koja postavljaju radoznali fanovi, videvši Milicu u zagrljaju šarmantnog Vuka Kostića.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Milica Pavlovic (@senoritamilica)

Dečko Milice Pavlović da li je ili nije Vuk, ona do sada nije niti potvrdila niti demantovala. U sjajnom društvu, Milica je pozirala i tako po ko zna koji put zagolicala maštu brojnih fanova. Dejan Petrović i Vuk Kostić očigledno su svojom sjajnom energijom doprineli da osmeh ponovo zagospodari Miličinim licem.

Pročitajte: Glasine, ili prava romansa - On je tajanstveni dečko Milice Pavlović?

Ekipa uživa na Mokroj gori, a da li je u pitanju saradnja za neki novi projekat, ili jednostavno odmor u prirodi ostaje da vidimo.

- Posada - kratko je napisala Milica pored prelepih fotografija koja se osvanule na "Instagramu". Vuk joj je odmah odgovorio rečima:

- Dobrodošli, dobri ljudi! Jeeeeee.

foto: instagram printscreen @senoritamilica

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs ATA Images, instagram