Glasine, ili prava romansa: On je tajanstveni dečko Milice Pavlović?

Glasine, ili prava romansa: On je tajanstveni dečko Milice Pavlović?

Autor: | 12/10/2020

0

Prelepa Milica Pavlović ostavlja bez daha gde god se pojavi, a njen emotivni život godinama je misterija. Domaći mediji, međutim, navode da se u njenom životu konačno pojavio onaj pravi. Javnost sve više interesuje ‒ ko je dečko Milice Pavlović?

Prema pisanju domaćih medija, dečko Milice Pavlović mogao bi da bude sin poznatog fudbalera Niše Saveljića. Crnogorski vaterpolista Nikolas Saveljić (22) izgledom je zaveo mnoge devojke, a da li je Milica Pavlović uspela da mu odoli?

Pročitajte: Milica Pavlović - U poslu sam psihopata, a u ljubavi budala

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nicolas Saveljić (@saveljaaa) on Jun 13, 2020 at 12:03pm PDT

– Milica i Nikolas upoznali su se prošle godine u Crnoj Gori. On, inače, već četiri godine živi u Los Anđelesu, ali preko leta dolazi u Crnu Goru gde mu je porodica za koju je veoma vezan. Milica mu se dopala na prvi pogled, kao i on njoj. Kada su se upoznali, ništa se konkretno nije dešavalo, međutim, pre nekoliko meseci počeli su preko „Instagrama“ da se dopisuju, on je bio kulturan i džentlmenski nastrojen, što se njoj izuzetno dopalo. Nije bio navalentan – rekao je neimenovani izvor za „Star“.

– Kada se stišala situacija sa koronom, prvim avionom došao je iz Amerike, da bi se pre dva meseca, kada je Milica boravila u Crnoj Gori, njih dvoje sastali. Izlazili su sa zajedničkim prijateljima i shvatili da je među njima nešto kliknulo i da su ipak više od prijatelja. Koliko znam, oni su započeli vezu, ali to zna baš mali broj ljudi. Ne žele da o tome pričaju jer ne znaju kako će se njihova veza razvijati, ipak je reč o ljubavi na daljinu. Mnogo su slatki kao par, i ono što je Milici izuzetno važno, iako je mlad, ambiciozan je, siguran u sebe i nema problem što se ona bavi pevanjem ‒ dodao je izvor.

Pročitajte: Milica Pavlović - Zavolela sam svoje nesavršenosti (foto)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Milica Pavlovic (@senoritamilica) on Aug 30, 2020 at 8:04am PDT

U prilog ovim tvrdnjama ide i to što se Milica i Nikolas prate na „Instagramu“ i jedno drugom često „lajkuju“ fotografije. „Instagram“ ipak ne može da bude relevantan dokaz, a Miličina potvrda još se čeka. Do sada je bila izuzetno tajanstvena u vezi sa svojim ljubavnim životom, pa ostaje da vidimo da li će otkriti nešto više o poznanstvu i potencijalnoj romansi sa zgodnim vaterpolistom.

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs ATA Images, Instagram
Tagovi: