Beba ima dva meseca, a on kaže da je zaljubljen u drugu: Tanju Banjanin suprug hladnokrvno ostavio posle porođaja

Beba ima dva meseca, a on kaže da je zaljubljen u drugu: Tanju Banjanin suprug hladnokrvno ostavio posle porođaja

Autor: | 10/07/2022

4

Tanja Banjanin dva puta se udavala i dva puta razvodila, a prvi muž priredio joj je traumu koju niko nijednoj ženi ne bi poželeo.

Naime, dok je bila u drugom stanju suprug je otpočeo vezu sa drugom ženom.

‒ Čovek se baš zaljubiška dok sam bila trudna ‒ otkrila je jednom prilikom.

‒ Posle prvog braka bila sam razbijena na sitne komade, kako psihički tako i fizički. Ćerka je imala tek dva meseca, a muž mi saopštava da je zaljubljen u drugu. Iskreno, jedva sam se podigla iz toga. Ja sam mu spakovala stvari u kese. Više od godinu dana mi je bilo potrebno da izađem iz krize.

Pročitajte: Tanja Banjanin - Moj odnos prema godinama je katastrofalan i nepomirljiv

Andreja Damnjanović

 

Kasnije je još jednom odlučila da kaže „da“, ali ni taj brak nije potrajao, iako su dobili sina.

‒ Kod nas je taj naš kraj dugo trajao. Nismo se voleli i nestalo je poverenje. Kap koja je prelila čašu bio je odlazak na svadbu kod momka iz mog benda. Muž nije hteo da ide sa mnom. Njemu uvek nešto ne odgovara, bilo da su to muzika, društvo ili hladna sarma. Tad je u meni nešto puklo.

Pročitajte: On u patikama, ona u venčanici snova - Nikad viđene fotografije sa venčanja Leontine i Filipa Pata, izbor kume će vas posebno iznenaditi

Andreja Damnjanović

 

Pevačica moćnog glasa, po profesiji je diplomirani pravnik, ali ćerka Staša i sin Novak, po svemu sudeći nemaju želju da je naslede ni na jednom planu.

‒ Staša studira turizam na Prirodno-matematičkom fakultetu. Bila je neverovatno dobro dete. Valjda to onaj gore, ili ko god, to namesti, mada sam prestala da mislim da ima talenat za dobra nameštanja. Tek iz ove perspektive vidim koliko nisam imala problema, iako sam je sama podigla.

 

 

‒ Novak je dečačić, mnogo je temperamentniji, ekstrovertniji i eksplozivniji. Njega interesuju sport i pisanje, a repuje k'o lud. (smeh) Dobar je Nole. Dosta je na mog brata. On je tako svestran, duhovit i komunikativan. U stvari, dosta je na mene i moje ‒ ispričala je Tanja.

Komentari (4)

Loading
Otac Tadej 23:57 10.07.2022
Odgovori

najjaci je hvalospev da su deca na nju i njene?! očevi ne postoje samo su svratili da obave taj sveti zadatak i odu?!

Lana 18:38 11.07.2022
Odgovori

Ko ružno govori o očevima svoje dece ,govori o sebi!Oni su izgleda pobegli glavom bez obzira.

Mipo 19:03 11.07.2022
Odgovori

Posle razvoda/rastanka očevi NE PISTOJE, i sama sam se uverila na svojoj koži...nažalost, ali tako je. Nju može da razume samo neko ko je prošao kroz sličnu situaciju...

hellomagazin.rs hellomagazin