Miloš Biković najduže je voleo nju: Posle četiri godine ljubavi raskid je sve potresao, njihov brak i dalje mnogi priželjkuju

Miloš Biković najduže je voleo nju: Posle četiri godine ljubavi raskid je sve potresao, njihov brak i dalje mnogi priželjkuju

Autor: | 10/07/2022

0

Miloš i Brankica nisu uspeli

Aktuelna repriza serije „Samac u braku“, u kojoj Miloš Biković i Brankica Sebastijanović igraju supružnike, mnoge je podsetila na njihovu stvarnu ljubavnu priču.

Pročitajte: Miloš i Brankica više nisu zajedno - Iznenadni kraj romanse

Promo

 

U vreme snimanja, 2013. godine, Miloš i Brankica bili su u emotivnoj vezi koja je nagoveštavala da će biti krunisana brakom.

Miloš i Brankica bili su jedan od omiljenih parova 

Mladi, lepi, zaljubljeni i uspešni, privlačili su pažnju na svakom koraku, a pamte se i njihove izjave da se „čuvaju za brak“.

Mirko Tabašević

 
 

‒ Mislim da je baš ružno sprdati se sa nečim do čega Miloš i ja držimo. Drago mi je ako možemo da budemo primer mladima u ovakvim vremenima. Ne znam zašto se o tome toliko piše ‒ čudila se lepa glumica, ističući da je Miloš odrastao u patrijarhalnoj hrišćanskoj porodici.

Bilo kako bilo, rastali su se posle četiri zajedničke godine. Miloš Biković je od tada imao nekoliko ozbiljnih veza i postao istinska zvezda. Brankica se povukla iz javnosti, a upućeni kažu da je u vezi sa umetnikom Dušanom Matejićem.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Pročitajte još