Napustio roditelje i otišao u podstanare: Dom Bojana Perića raj za svakog muškarca, cimer mu je opasan dasa

Napustio roditelje i otišao u podstanare: Dom Bojana Perića raj za svakog muškarca, cimer mu je opasan dasa

29/06/2022

0

Dom Bojana Perića se vas oduševiti

Bojan Perić tri meseca je proveo u Dominikanskoj Republici, daleko od civilizacije, doma i ljudi koje najviše voli. Za razliku od učesnika Survivora Boki je, kao voditelj, imao pristup telefonu, pa je mogao bar da čuje vesti iz rodnog grada. 

Pročitajte: Kao grom iz vedra neba! Oženio se Boki Perić, pred oltar odveo poznatu pevačicu (foto)

Luka Šarac

 

Neposredno po dolasku u Dominikanu preko društvenih mreža čestitao je rođendan ženi koju najviše voli. Bila je to jedna od retkih prilika da na njen dan nije uz majku, tim pre što u porodici neguju tradiciju da sve važne datume obeleže zajedno. 

Instagram

 

Kada je krenuo na pusto ostrvo, kalendarski je još bila zima, a Bojan je u tropske predele stigao iz ambijenta u kome su „carovali“ sneg, hladnoća, još neraskićene jelke...

Instagram

 

Ovo je dom Bojana Perića 

Iako ima više od trideset godina, popularni glumac ostao je dete u duši. U sobi i dalje ima figure likova iz filma „Liga pravde“, dok mu je cimer umiljati buldog. 

Pročitajte: Boki Perić tri meseca proveo u Dominikanskoj Republici, nije sve kao u raju - To nisu obični ujedi

Instagram

 

„Ima neverovatnu moć u tim buljavim očima, da sruši sve što sam ikada pričao o granicama koje se ne pelaze. Kao na primer da mi se popne na krevet“, napisao je Bojan uz fotografiju na kojoj je sa kućnim ljubimcem

Instagram

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Petar Đorđević

Najnovije vesti