Njihovo poklonjenje vas poziva na pravoslavnu hadžijsku svadbu, vi ste u odabranih 150: Balaševićeva pozivnica hit na mrežama (foto)

Njihovo poklonjenje vas poziva na pravoslavnu hadžijsku svadbu, vi ste u odabranih 150: Balaševićeva pozivnica hit na mrežama (foto)

Autor: | 27/06/2022

3

Balaševićeva pozivnica za venčanje ne prestaje da se komentariše

Aleksa Balašević zakleo se svojoj izabranici Nikolini na večnu ljubav u „Hramu Svetog Save“, gde ih je venčao patrijarh srpski, gospodin Porfirije. Kao iskreni vernik, sin Panonskog mornara ispoštovao je sve običaje koje nalaže crkva, a onda je, 23. juna, usledilo veliko slavlje za odabrane. To je par i naglasio u pozivnici:

Pročitajte: Aleksa Balašević potvrdio lepe vesti, jedan detalj krije posebnu simboliku - Za tri meseca postaćemo roditelji male princeze

Instagram

 

„Njihovo poklonjenje vas poziva na pravoslavnu hadžijsku svadbu pod vedrim nebom Novog Sada. Vi ste u odabranih 150. Neopisiva je čast videti vas 23. juna!“

Pročitajte: Kakve haljine! Isplivala prva fotografija Jovane i Bebe Balašević sa venčanja brata Alekse, javnost ne prestaje sa komentarima

Twitter

 

Svadba beše k'o svadba, i šta da se priča... Sve se dešavalo u luksuznom prostoru kluba „Reset“ u najlepšem delu Sremske Kamenice, s pogledom na grad, sa jedne, i Frušku goru, sa druge strane.

Iako je događaj nosio znak „strogo poverljivo“, pozivnica je ipak pronašla put do društvenih mreža. Očas posla je postala predmet podsmeha, a duhoviti komentari u kojima se glavni akteri nimalo ne štede juče su usijali Tviter.

Pročitajte: Ne pada mi na pamet! Olivera Balašević napravila skandal u Osijeku, mediji napustili promociju

Instagram

 

„Ne volim da komentarišem lične stvari, ali boli me krindž od ovoga 'vi ste u odabranih 150' i potreba da se tako nešto naglasi. Pa, tačno su za odneti im koverat sa parama iz Monopola. Ipak, pohvaljujem tekst latinicom, jer i 'hadžipraznoslavni' treba da znaju oba pisma“, poručio je mladencima jedan „tviteraš“.

Komentari (3)

Loading
Vesna 08:32 28.06.2022
Odgovori

Citava porodica opicena zestoko. Jadni Djole. Nije njemu lako bilo s njima. Kao sto kazu u maratoncima: "Ko je vas znao ni pakao mu nece tesko pasti".

MNE 20:58 28.06.2022
Odgovori

Đole je doticao nebo i kad sjedi na hoklici a ovi njegovi se dižu na prste, na čelu sebi ispisuju "nobles", ali ostaju na istom nivou (neću reći kom zbog poštovanja prema neponovljivom, jednom, jedinom - Balaševiću).

hellomagazin.rs hellomagazin

Pročitajte još

Najnovije vesti