Ko je moćnik koji je osvojio srce kontroverzne voditeljke: Nenad je sin uglednog ginekologa, a evo čime se bavi i kako izgleda (foto)

Ko je moćnik koji je osvojio srce kontroverzne voditeljke: Nenad je sin uglednog ginekologa, a evo čime se bavi i kako izgleda (foto)

Autor: | 26/06/2022

14

Novi dečko Jovane Jeremić je on

Iako na Fejsbuk profilu Nenada Sankovića piše da nije u vezi, situacija je bitno drugačija. Izabranica njegovog srca je Jovana Jeremić, zvezda Pinkovog vikend Jutarnjeg programa, koja se i sama trudi da po tom pitanju bude tajanstvena.

“Istina je da sam okružena moćnicima. Neki su mi prijatelji, nekima se dopadam, a sa nekima ću ubuduće i te kako sarađivati”, izjavila je Jovana po povratku iz Barselone, gde je bila sa novim izabranikom.

Pročitajte: Razvodi se Jovana Jeremić - Ovo je dokaz da je stavila tačku na brak (foto)

Instagram

 

“Za sada niko nije osvojio moje srce. Teška sam, jer tražim sve ili ništa. Svaki muškarac sa kojim me slikaju odmah mi je dečko ili novi muž. Ista je priča i sada. Dečko kog spominju mi je drug već sedam godina, zajedno putujemo, beskrajno ga cenim i uvažvam,” preneo je Blic reči Jovane Jeremić.

Pročitajte: Niske strasti - Šta Mili kaže o glasinama da vara ženu sa Jovanom Jeremić

Facebook

 

Novi dečko Jovane Jeremić je sin uglednog ginekologa

Iako se na društvenim mrežama ne mogu videti njihove zajedničke fotografije, izvori bliski Jovani i Nenadu navode da su već neko vreme u srećnoj vezi.

Nenad Sanković je, inače, zaposlen u NIS-u i sin je uglednog ginekologa, a da li spada u kategoriju “moćnika” o kojima Jovana mašta, pokazaće vreme.

Facebook

 

Komentari (14)

Loading
Ružica 18:35 26.06.2022
Odgovori

Da nije žalosno bilo bi smešno. Mlada žena koja na slikama izgleda kao jeftina poslovna pratnja,grudi spljoštene,otromboljene. Zaista ponašanje nije u reciprocitetu sa intelektom kojim se toliko diči. Velika je razlika izmedju fotografije zavodnice i nečega vulgarnog.

Nadica 00:00 27.06.2022
Odgovori

Treba stvarno imati dobaaar zeludac za ovu kratku spodobu, zdepastu , umišljenu tracaru , koju šatro gosti stalno uzdizu sa šatro pticama o obožavanju pojedinaca , a svi znaju da je laz ! Ovo bre ni majka ne može da voli ovako odvratno . Seljanka hvalisaljka , ja pa ja, ma ko si bre ti prostakuso!?

Lara 00:15 27.06.2022
Odgovori

Jel to ova moralna vertikala , SELJANCURA iz okoline ljiga , mrrrsss bre , vrati se u svoje selo, svaka susa se uvali u Beograd . Zabraniti dolazak nikogovicima u bgd.

Ljuba 06:21 27.06.2022
Odgovori

Jelena, mislio sam da imas ukusa, ali ti izgleda da si operisana od toga.

pera lozac 13:52 27.06.2022
Odgovori

Нашта ова личииии! Ова ће се грдно кајати.Она није добро.

Seka 00:38 28.06.2022
Odgovori

Nece dugo zajedno. Sa Jovanom po mom misljenju nesto nije u redu. Kao voditeljka neozbiljno ponašanje a i oblacenje, kao da je u rijalitiju. Ovamo ipak vodi ozbiljnu emisiju. JOVANA AKO OVO PROCITAS SAMO DA ZNAS DA GLEDAOCE IZKUDJUJES SVOJIM PONASANJEM.

Marko Barna 09:47 28.06.2022
Odgovori

Čim se o njoj toliko piše ,ona je postigla šta je htela.. Ljudi govore i protiv jednog Đokovića a što ne bi protiv Jovane..

hellomagazin.rs hellomagazin