Nekoliko meseci u vezi, a već je stigao da je prevari? Jovana Jeremić postupila je pametno

Nekoliko meseci u vezi, a već je stigao da je prevari? Jovana Jeremić postupila je pametno

Autor: | 14/12/2023

0

Ljubav Jovane Jeremić u prvom je planu

Ne prestaje da se priča o Jovani Jeremić i njenom izabraniku Draganu Stankoviću, kog je voditeljka konačno pokazala javnosti nakon spekulacija o njenom ljubavnom životu.

 

 

Voditeljka i preduzetnik nedavno su izašli u javnost i razmenjivali nežnosti, a Jovana nikad srećnije nije delovala. Godinu dana nakon što joj se prvi brak završio, konačno je došao trenutak da bude emotivno ispunjena.

Instagram

 

Voditeljka je od 2017. godine bila s političarem Vojislavom Miloševićem, s kojim je provela četiri godine u braku. Prema njegovim rečima, njegova majka bila je zaslužna što se upoznao sa Jovanom.

Pročitajte:  Posle 20 godina braka i troje dece Maja Nikolić se javno obratila suprugu: Ništa više, ljubavi...

– Moja majka je ‘krivac’ za naše poznanstvo i brak, s obzirom na to da je ona strastveni gledalac ‘Parova’. Pošto bi majka uživala da bude u društvu svoje zvezde Jovane Jeremić, ja sam je pozvao i objasnio joj da su moje namere striktno poslovne, odnosno da je upoznam s majkom, kako bi uživale u večeri. Jovana je odmah prihvatila i bila je veoma profesionalna – rekao je Vojislav svojevremeno za „Blic”, pa dodao da su nakon pola sata shvatili da se među njima desila nesvakidašnja ljubav.

Ata Images

 
 

Međutim, Jovana i Vojislav  imali su turbuletan početak romanse, pa su posle samo nekoliko meseci zabavljanja prekinuli kontakt.

Pročitajte: Više nisam oženjen, sve stečeno isključivo je moje! Siniša Kovačević posle 40 godina braka sa Ljiljanom Blagojević objavio RAZVOD

Jeremić je objavama na društvenim mrežama aludirala da ju je prevario, ali je ipak mudro postupila i nije htela da dalje komentariše. Svoju vezu ipak su krunisali brakom, ali on je bio kratkog daha.

youtubeprintscreen

 

Mesecima su kružile glasine da se voditeljka jutarnjeg programa razvodi, ali Jovana je na takva pitanja odgovarala zagonetno, sve dok sa bivšim suprugom nije odlučila da tu vest obelodane.

Prošle godine stavili su tačku na svoj odnos i zajedno su napisali saopštenje o razvodu. Istakli su da će ostati u odličnim odnosima zbog ćerkice Lee, i tako je zaista i bilo. Zajedno brinu o malenoj naslednici i podržavaju se u svemu i dalje.

Ata Images

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin