Romantično iznenađenje u Francuskoj: Kaja ne skida osmeh sa lica (video)

Romantično iznenađenje u Francuskoj: Kaja ne skida osmeh sa lica (video)

Autor: | 12/09/2020

0

Pevačica Kaja Ostojić proslavila rođendan. Iako je napunila 37 godina i polako se približava petoj deceniji, Kaja izgleda poput devojčice. Majka osamnaestogodišnje Nikoline, pored svoje ćerke izgleda poput njene starije sestre, a njena lepota nadaleko je poznata.

Kaja se sa svojim dečkom Mateom Pavlovićem, Kaja trenutno uživa u Francuskoj. Romansu su nedavno obelodanili i uživaju u svakom zajedničkom trenutku, a Mateo svaku priliku koristi da na Kajino lice nacrta širok osmeh.

Pročitajte: Kaja Ostojić se udaje za fudbalera, a ni bivši joj neće ostati dužan (foto)

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели K A Y A (@kaya_ostojic) дана 10. Авг 2020. у 11:36 PDT


Upravo to uradio je i povodom Kajinog rođendana. Njih dvoje izašli su na romantičnu večeru, a Kaja nije ni slutila šta joj se sprema.

Konobar je pred njih posle večere izneo tortu sa svećicama, a kada je upitao Kaju koliko godina slavi, ona se našalila kroz osemh.

- Recimo da punim trideset - napisala je na svom "Instagram" storiju.

Za ovu priliku Kaja se posebno doterala, a nosila je teget kombinezon i kosu spletenu u romantičnu kiku. Celokupna proslava bila je romantična i intimna, u duhu najromantičnije evropske zemlje.

Pročitajte: Kaja Ostojić – Talentovana lepotica

Pored romantičnog iznenađenja, nije izostala ni romantična čestitka od voljenog momka, a par na zajedničkoj fotografiji izgleda veoma zaljubljeno.

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs ATAImages, Instagram story