Dete kome je siromaštvo uskratilo sve: Ovo je fotografija Zorice Brunclik koja je podigla toliko prašine, tuga

Dete kome je siromaštvo uskratilo sve: Ovo je fotografija Zorice Brunclik koja je podigla toliko prašine, tuga

Autor: | 14/06/2022

1

Fotografija Zorice Brunclik iz školskih dana rasplakala javnost 

Tokom pet decenija karijere Zorica Brunclik uspela je da obori mnoge rekorde, između ostalog postala je najtiražnija pevačica u istoriji domaće diskografije, a sve će obeležiti velikim koncertom koji je zakazala za 28. jun na stadionu Tašmajdan.

Pročitajte: Nikad se više nije vratila u tamnobraon - Ovako je kosa Zorice Brunclik postala pink, nasmejaće vas do suza

Promo

 

Međutim, njen život nije uvek bio srećan kao sada, jer je legendarna pevačica u detinjstvu bila toliko siromašna da danas na taj period može da je seća samo jedna fotografija, sa razredom iz škole. Pošto je Zoričina porodica bila toliko siromašna, fotografije su predstavljale luksuz koji sebi nisu mogli da priušte, a i ovu jednu koju ima dobila je na poklon.

Pročitajte: Mama bez ružičaste kose, beba njena kopija! Nikad viđena porodična fotografija Zorice Brunclik sa ćerkom

Ata Images

 

Mama se mučila da bi nas othranila. Sećam se da je jedno jaje delila na nas četvoro. Uvek sam se pitala kako to da njeno jaje izgleda puno u tiganju. Onda mi je objasnila da stavi brašno i sodu bikarbonu. Ubijali smo se od toga, a jeli smo ga sa hlebom. Ne postoji ništa čega bih volela da se setim iz tog perioda – prisetila se svojevremeno Zorica teškog detinjstva.

Na spektakularnom koncertu folk diva će dočekati i 67. rođendan i biće to najveća slavljenička žurka u regionu, a za čitav događaj vlada ogromno interesovanje jer će Zorica otpevati sve hitove koji su obeležili njenu pola veka dugu karijeru.

Komentari (1)

Loading
Milena Aleksic 02:51 16.06.2022
Odgovori

Preterujete!!! Bila je kao i sva druga deca! Mozda i bolje, od tog malise, na kraju slike, koliko mi se cini, nema ni majice🤷‍♀️

hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti