Nisu krenule očevim stopama i uspehe samo nižu: Ovo su Anja i Nađa, ćerke Bode Ninkovića (foto)

Nisu krenule očevim stopama i uspehe samo nižu: Ovo su Anja i Nađa, ćerke Bode Ninkovića (foto)

Autor: | 13/06/2022

0

Ćerke Bode Ninkovića nisu krenule njegovim stopama

Slobodan ‒ Boda Ninković jedan je od retkih glumaca čija deca nisu krenula njegovim putem. Istina, starija ćerka Anja ostala je u profesiji, ali je odlučila da bude sa druge strane kamere, kao filmski producent.

Pročitajte: Emotivno - Gromoglasan aplauz, ovacije i po koja suza za Bodu Ninkovića, sa scene u penziju

Nebojša Babić

 

Mlađa, Nađa, opredelila se za sport i prilično je uspešna. Odbojkašku karijeru započela je u Crvenoj zvezdi, a zatim su se smenjivali klubovi u Švajcarskoj, Italiji, Rumuniji, Brazilu. Trenutno je član poljskog kluba Komerskon.

Privatna Arhiva

 

Ćerke Bode Ninkovića veoma su uspešne 

Osim toga, Nađa Ninković je sa reprezentacijom Srbije stigla do zlatne medalje na Evropskom prvenstvu, iako je te 2011. imala samo dvadeset godina. U državnom dresu osvojila je niz sjajnih odličja, na koje su njeni roditelji Boda i Slavica beskrajno ponosni. 

Pročitajte: Boda Ninković doneo odluku koja je sve rastužila

Promo

 

‒ Nađa je 85 odsto vremena odsutna od kuće. Moram priznati da je vrlo mlada otišla, sa nepunih dvadeset godina. Smatram da je zdravije da se čovek što pre osamostali, koliko god da je to teže – brže sazri i spreman je za izazove koje život nosi. Iako sve to lepo izgleda, profesionalni sport je naporan i privatni život sveden je na sekvence. To je jedino što joj nedostaje, a mi smo već navikli da je nema. Čujemo se i vidimo preko savremenih sredstava komunikacije, ali i odemo kod nje ‒ rekao je u jednom intervjuu glumac, koji je odnedavno u penziji.

Privatna Arhiva

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti

Pročitajte još

Najnovije vesti