Emotivno: Gromoglasan aplauz, ovacije i po koja suza za Bodu Ninkovića, sa scene u penziju

Emotivno: Gromoglasan aplauz, ovacije i po koja suza za Bodu Ninkovića, sa scene u penziju

Autor: | 29/12/2021

0

Boda Ninković - Penzija je došla u pravo vreme 

Ulogom starog Perišića u predstavi „Kad su cvetale tikve“, na sceni Beogradskog dramskog pozorišta, Slobodan ‒  Boda Ninković otišao je u penziju ispraćen aplauzom kolega i publike, smehom, ali i po kojom suzom.

Pročitajte: Boda Ninković - Penzija je već tu, ovo je zvanično

Boško Karanović

 

Iza njega je 65 godina života i na desetine uloga koje su obeležile filmsku, televizijsku i pozorišnu scenu Srbije, za koje je dobio niz značajnih nagrada.

Boško Karanović

 

Boda Ninković - Penzija pravo sa scene 

Sa scene je ispraćen ovacijama i povicima „Bodo, Bodo“, uz prigodne poklone. Kolege su mu uručile njegov portret crtan grafitnom olovkom, umetnika Lazara Đembera, dok je direktor Jug Radivojević predao sat sa ugraviranim imenom Beogradskog dramskog pozorišta i godinom Bodinog penzionisanja.

Pročitajte: Boda Ninković doneo odluku koja je sve rastužila

Boško Karanović

 

Naravno, odlazak u penziju, bar kada je o glumcima reč, ne znači i definitivni rastanak od posla, pa ćemo Bodu, sasvim sigurno, nastaviti da pratimo i u godinama koje dolaze.

‒ Našao sam šifru Beogradskog dramskog pozorišta – BDP, ja ga čitam kao „Bodino drugo poluvreme“ ‒ našalio se glumac i dodao da će nastaviti da igra u predstavama koje voli, a među kojima je i drama „Kad su cvetale tikve“.

Boško Karanović

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti