Prete da pokore slavu sestara Mićalović: Ova novinarka i glumica rođena je sestra Olje Lević, kamera je obožava (foto)

Prete da pokore slavu sestara Mićalović: Ova novinarka i glumica rođena je sestra Olje Lević, kamera je obožava (foto)

Autor: | 13/06/2022

0

Sestra Olje Lević je prava lepotica

Olju Lević publika je zavolela u hit seriji „Igra sudbine“ u kojoj igra smernu Milu Galić. Njen talenat i lepota već na prvu loptu privlače pažnju, a malo je poznato da ova šarmantna glumica ima rođenu sestru, koju ste sigurno viđali na malim ekranima.

Pročitajte: Olja Lević i Ammar Mešić ne kriju ljubav, fotografije otkrivaju koliko su srećni

Instagram

 

Oljina mlađa sestra zove se Alisa i takođe se bavi javnim poslom. Koliko su bliske svedoče brojne zajedničke fotografije na društvenim mrežama. Poslednja u nizu oduševila je javnost.

 

Sestra Olje Lević studentkinja je novinarstva i komunikologije na Fakultetu političkih nauka. Ukoliko pratite zabavni program, sigurno ste je zapazili jer je publiku već osvojila kao novinar i reporter emisije „Šok-tok“.

Pročitajte: Olja Lević - Rekli su mi da donosim radost

Instagram

 

Međutim, ljubav prema sceni Alisu je odvela korak dalje, a o čemu je reč otkrila je, niko drugo do, njena rođena sestra.

Instagram

 

„Od večeras u seriji 'Igra sudbine' prvi put se pojavila Alisa Lević kao mlada novinarka Stela Dedijer“, ponoso je napisala Olja i tako otkrila da je mlađa sestra krenula njenim stopama.

Pročitajte: Bliznakinje su, a ni nalik jedna drugoj - Nataša Vukoje pokazala sestru za koju malo ko zna (foto)

Instagram

 

Alisa u seriji „Igra sudbine“ tumači lik novinarke Stele Dedijer, koja intervjuiše Milu Ožegović kao čelnicu Fondacije Ade Kanački. Iako možda o tome nikada nisu sanjale, interesantno je da su se sestre Lević već našle u istom kadru.

youtube printscreen

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin