Nenad Okanović šarmom opčinio srce domaće javnosti, a evo kako izgleda žena koja je njega opčinila pre gotovo dve decenije (foto)

Nenad Okanović šarmom opčinio srce domaće javnosti, a evo kako izgleda žena koja je njega opčinila pre gotovo dve decenije (foto)

Autor: | 19/01/2021

0

Glumac Nenad Okanović srca domaće publike osvojio je svojom čuvenom ulogom "Sina Dragana" u seriji "Selo gori, a baba se češlja", a danas ga mnogi sa osmehom gledaju kao jednog od voditelja kviza "Ja volim Srbiju". Njegove uloge nikada ne ostaju nezapažene, baš kao ni činjenica da o svom životu govori izuzetno malo.

Naime, svoj privatni život Nenad u velikoj meri bira da sačuva od radoznalih pogleda javnosti. Zbog toga, malo ko zna, da je supruga Nenada Okanovića prava lepotica. Sa Željanom, ženom izuzetne lepote, Nenad je u braku sedamnaest godina, a imaju dva sina.

Ataimages

Ljubavn priča Nenada i Željane datira od srednjoškolskih dana. Naime, oni su romansu otpočeli u drugom razredu gimnazije, a 2004. godine stali su na "ludi kamen" i jedno drugom zakleli se na večnu ljubav. Danas imaju dva sina Danila i Trifuna.

Nenad je nekoliko puta istakao da u njihovu ljubav mnogi nisu verovali, ipak, uspeli su da opstanu toliko dugo.

Pročitajte: Nenad Okanović o seriji "Ubice mog oca" -  To je dokaz da kvalitetne stvari mogu da se rade ovde i da nije kriza

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Željana ♐ (@desire.travel.inspire)

- Zavoleli smo se u drugom razredu gimnazije i tada niko nije mislio da ćemo opstati. Željana je bila uzoran đak, a ja pomalo školska baraba. Imali smo sreću da se razumemo. Znali smo da ćemo se uzeti. I nije presudna samo ljubav, nego i poštovanje koje imamo i danas. Ne svađamo se, nikad se nije desilo da ne razgovaramo. Smatram da su takvo poštovanje i razumevanje presudni za dobar brak - rekao je Nenad Okanović jednom prilikom.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nenad Okanovic (@nenadokanovic)

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs ATA Images, Instagram

Najnovije vesti