Jelena i Stevo Žigon ovu sreću nisu dočekali: Ivana im kroz suze na grobu saopštila najlepše vesti

Jelena i Stevo Žigon ovu sreću nisu dočekali: Ivana im kroz suze na grobu saopštila najlepše vesti

Autor: | 03/06/2022

2

Jelena i Stevo Žigon danas bi zaplakali od sreće 

“Moji najsjajniji ordeni su moja deca Nikola i Ivana, i njihova deca Vana i Stevo,” govorila je Jelena Žigon, koja nas je napustila pre četiri godine

Ćerka Ivana, krenula je glumačkim stopama roditelja, Jelene i Steve Žigona, dok se sin Nikola opredelio za slikarstvo. Osim svojim radovima u javnosti se retko predstavljao i kroz intervjue, ali poznato je da ima ćerku. 

Pročitajte: Jelena i Stevo Žigon sina su obožavali - Ivanu svi odlično znate, a ovo je tajanstveni Nikola (foto)

Boško Karanović

 

Vana Žigon, odnedavno Sladić, udala se za dugogodišnjeg dečka Filipa, a srećnu vest podelila je na svom Fejsbuk profilu. Uz fotografiju na kojoj je u venčanici i sa bidermajerom, lepoj Vani čestitke su ostavili brojni prijatelji, ali i prijatlji njene bake. 

“Išla sam kod Jelene i javila joj kako je njena Simonida lepa i srećna,” glasi jedna od emotinih poruka.

Facebook

 

Glumica Jelena Žigon, koja je plenila lepotom, otmenošću i talentom bila je veliki čuvar poezije, a o kraljici Simonidi sakupila je 101 pesmu. Osim po brojnim glumačkim ulogama, pamtiće se i po tome što je napisala scenario scensko-muzičke poeme o Simonidi, koja je izvedena u Narodnom pozorištu.

Nema sumnje da joj je unuka Vana bila velika inspiracija, ne samo u privatnom životu, već i u stvaralaštvu koje se i danas pamti. 

Boško Karanović

 

 

Komentari (2)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin