Tajna čuvana 38 godina! Isplivali detalji veze Zdravka Čolića i Doris Dragović (foto)

Tajna čuvana 38 godina! Isplivali detalji veze Zdravka Čolića i Doris Dragović (foto)

Autor: | 04/06/2022

1

Ljubav Zdravka Čolića bila je hrvatska zvezda Doris Dragović

Početkom osamdesetih jedna vatrena crnka zapalila je ovdašnju muzičku scenu. Doris Dragović, tada članica grupe “More”, nikog nije ostavljala ravnodušnim, posebno posle 1986, kada je uplovila u solo vode. O njenom životu, naročito emotivnom, plele su se različite priče koje nikad nije demantovala. Štaviše, činilo se i da su je zabavljale. Prašina se stišala kada se 1990. godine udala za vateprolistu Marija Budimira, s kojim je i danas u srećnom braku.

Pročitajte: Moje si rame za plakanje - Doris Dragović iznenadila emotivnom porukom suprugu i retkom zajedničkom fotografijom

Promo

 

Šuškalo se sredinom osme decenije prošlog veka da je “imala nešto” sa još jednom velikom zvezdom ovih prostora, Zdravkom Čolićem. On je važio za neumornog zavodnika, vezivali su ga za svaku ženu koja bi prošla pored njega. A kada se temperamentna Splićanka pojavila u spotu za njegovu pesmu “Ti može sve, al' jedno ne”, neki su stavili prst na čelo. Doris i Zdravko čak su i na snimanju hita “Za milion godina” stajali jedno pored drugog, što je rasplamsalo šuškanja.

Pročitajte: Na ovaj dan - Zdravko Čolić je Prvog maja odveo pred oltar ljubav svog života, jedan spot krije lice žene koju voli više od 30 godina (foto)

Youtube printscreen

 

Ljubav Zdravka Čolića i Doris Dragović - Malo smo očijukali

Mnogo godina kasnije Čola je objasnio o čemu se, zapravo, radilo.

- To je bio šou „Ti si mi u krvi“, koji smo snimali u Deliblatskoj peščari i Novom Sadu. Nedavno smo se sreli na zagrebačkoj televiziji, a Doris mi je u šali rekla: „Ja sam Ruška, sećaš se?“ Naime, bila je Ruška u istoimenom spotu. Tada je pevala u splitskoj grupi „More“. Bila je vrlo zgodna, malo smo očijukali, bilo mi je slatko. Žao mi je što je većina tog materijala izgubljena – rekao je legendarni pevač svojevremeno za “Večernje novosti”.

Youtube printscreen

 

Komentari (1)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin