Đoković i Nadal večeras oči u oči, evo šta Španac zaista misli o srpskom asu: Teško je biti prijatelj sa nekim ko...

Đoković i Nadal večeras oči u oči, evo šta Španac zaista misli o srpskom asu: Teško je biti prijatelj sa nekim ko...

Autor: | 31/05/2022

0

Đoković i Nadal večeras igraju epski meč

Najiščekivaniji meč ovogodišnjeg Rolan Garosa počinje večeras u 20.45. Biće to pravi sudar titana u Parizu, jer na šljaku izlaze Novak Đoković i Rafael Nadal. Dva velika rivala dugo nisu ukrstila rekete – Nole je dugo bio van terena zbog poznatog stava o vakcinaciji, Rafa je imao probleme sa povredama. Mesecima su razmenjivali “voleje” preko društvenih mreža, a sada će se ponovo sastati oči u oči.

Pročitajte: Svet će zanemeti od sramote - Dok trpi napade sa svih strana što nije vakcinisan, Novak je u tišini učinio jedno, ćutao je dve godine

Getty Images

 

Jedan o drugom uvek govore sa najvećim poštovanjem. Uostalom, odavno su ušli u istoriju i odlično znaju kako izgleda put do vrha. Nije uvek posut zlatom...

‒ Obojica vrlo dobro znamo šta je sport. Nekada pobediš, nekada izgubiš. Ali, kada tako često igrate jedno protiv drugog, stvore se napetost i tenzija, naravno na profesionalnom nivou. Đoković nije bilo ko, sviđa mi se. Iz lične perspektive ne mogu ništa negativno da kažem o njemu – izjavio je Nadal pre nekoliko godina za italijansku Marku i otkrio da li se privatno druže.

Pročitajte: Deset godina borili su se za ovo - Rafa i Ćiska sa prelepim vestima izašli u javnost

Getty Images

 

‒ Teško je biti prijatelj sa nekim ko ti je na terenu veliki protivnik, ali nije reč samo o rivalstvu. Živimo na različitim mestima, u različitim svetovima, iako se stalno viđamo na turnirima. Prijatelji su oni koje poznajete od detinjstva. Za Novaka mogu da kažem da je dobar drug.

Pročitajte: On nju prati na Instagramu, ona njega ne - Otkrivamo šta se dogodilo sa velikim prijateljstvom Ane i Novaka

Getty Images

 

Đoković je, u svom maniru, uvek pun hvale za kolege. O Špancu – sve najbolje.

‒ Ne pokušavam da ga kopiram ni na jednoj podlozi. Imam autentičan stil koji sam godinama razvijao. Naravno, uvek postoji nešto što možete da naučite kad posmatrate druge igrače, ali sebe smatram učenikom života i ovog sporta. Uvek mislim da mogu nešto novo da naučim, ne samo od njega već od bilo kog drugog igrača – rekao je svojevremeno.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Najnovije vesti