Mislićete da je jedna osoba na fotografiji: Ognjen Amidžić je slika i prilika svog pokojnog oca (foto)

Mislićete da je jedna osoba na fotografiji: Ognjen Amidžić je slika i prilika svog pokojnog oca (foto)

Autor: | 30/05/2022

0

Otac Ognjena Amidžića bio je on

Ognjenu Amidžiću godinama odlično ide i na poslovnom i na privatnom planu, pa ne čudi što se uz njegovo ime često može čuti „lako je njemu“. 

Ipak, odrastanje poznatog voditelja nije bilo nimalo lako. 

Pročitajte: Žena heroj, posle ubistva supruga brigu o porodici preuzela je na sebe - Otac Ognjena Amidžića voleo je nju (foto)

Luka Šarac

 

Rođen je u Šapcu, 1975. godine, a idilično detinjstvo uz roditelje i sestru prekinula je smrt oca Zorana, koji je zajedno sa trojicom kolega 1991. ubijen na Baniji, po povratku sa novinarskog zadatka. 

Ognjen je od oca nasledio ljubav prema novinarstvu, ali i fizički izgled. Na jednoj od retkih fotografija iz porodičnog albuma koju je javno objavio, a koja je nastala davne 1979. godine, porodica Amidžić je u punom sastavu, srećna i nasmejana.

Otac Ognjena Amdižića poginuo je na zadatku 

Popularni voditelj je, na prvi pogled se lako može zaključiti, slika i prilika svog oca. 

Pročitajte: Prelep stan u srcu Dorćola - Ovde žive Ognjen i Danijela Amidžić (foto)

Instagram

 

‒ Nedostaje mi tata i znam da bi moj život bio potpuno drugačiji da se to nije desilo. Bio sam tinejdžer kad je stradao. Mnogo toga je palo na moja leđa, trudio sam se da majci pomažem koliko sam mogao. Maksimalno se žrtvovala za mene i sestru i zato ću joj večno biti zahvalan ‒ rekao je Ognjen jednom prilikom. 

Ulica iz koje su Zoran Amidžić, urednik dopisništva „Radio-televizije Srbije“ u Šapcu, i njegove kolege krenuli na put bez povratka od pre neku godinu nosi naziv „Amidža, Bora, Dejan i Sreten“.

Ata Images

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Najnovije vesti