Na današnji dan pre 35 godina Dijana je rodila Novaka: Četrdeset dana nisam mogla da dođem sebi i vratim organe na mesto

Na današnji dan pre 35 godina Dijana je rodila Novaka: Četrdeset dana nisam mogla da dođem sebi i vratim organe na mesto

Autor: | 22/05/2022

0

Rođendan Novaka Đokovića je danas 

Najbolji teniser planete danas slavi rođendan. Od 35 godina, više od polovine proveo je u profesionalnom sportu. Impresivna karijera, bezbroj trofeja, nedavno i jubilarna hiljadita pobeda, sve je to stalo u reket Novaka Đokovića. Ali, i on je nekad bio beba... Njegova majka Dijana nedavno se u emisiji „Dok anđeli spavaju“ prisetila prvih trenutaka i tog 22. maja 1987. godine, kada je ugledao svet.

Pročitajte: Sa 18 Gren slem trofeja i 36 masters titula Đoković obara rekorde - Srećan 34. rođendan, Nole!

youtube printscreen

 

‒ Čim su mi ga doneli, odmah sam znala da je moj. Bio je jedini bez povoja na glavi, taman, drao se kao magare. Odmah sam rekla: „Ovaj je moj, garant!“ (smeh) Od prvog dana je bio grlat, a izgledao je kao beba od tri meseca – ispričala je Dijana uz osmeh.

Guliver Getty Images

 

Rođendan Novaka Đokovića mogao je biti i koji dan ranije

‒ Trebalo je da se rodi u znaku Bika, ali je „pretekao“ nekoliko dana. To mi Srđan nikad nije oprostio. Zašto nije Bik, nego je prešao u Blizance, ali šta ja da radim kad dete neće napolje. Bilo mu je lepo u maminom stomaku, pa smo morali da izazovemo porođaj. Kada se konačno rodio, bio je velika beba, imao je četiri kilograma i 250 grama. On je mene „pojeo“ iznutra. Četrdeset dana nisam mogla da dođem sebi i da vratim organe na mesto. Skoro da nisam mogla da dišem posle porođaja, u stomaku sam imala rupu. Ali, Bogu hvala, sve je bilo kako treba. 

Pročitajte: Dijana i Srđan su ovde napravili raj - Zavirite u velelpnu vilu porodice Đoković na Pavlovačkom jezeru (foto)

youtube printscreen

 

Novak je, dakle, propisno namučio mamu. Očigledno je bio uporan i tvrdoglav još dok se nalazio u njenom stomaku. Te osobine nosi i danas. U njegovom slučaju, pokazale su se u najboljem svetlu. 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti

Pročitajte još