Raskinuo je veridbu i majstorski sačuvao privatnost: Vanja Udovičić 7 godina krije lepšu polovinu

Raskinuo je veridbu i majstorski sačuvao privatnost: Vanja Udovičić 7 godina krije lepšu polovinu

Autor: | 21/05/2022

0

Ljubav Vanje Udovičića od raskida veridbe potpuna je misterija

Niko ne čuva privatni život tako pomno kao ministar sporta i omladine. Vanju Udovičića retko viđamo sa devojkama, što bi rekli „Idoli“, ali to ne znači da ih nema. Samo ih vešto krije.

Još kada smo prvi put čuli za njega, kada se davnih dana pridružio vaterpolo reprezentaciji Srbije, Vanja je stekao status velikog zavodnika. A zašto i ne bi bio? Mlad, zgodan, uspešan, kulturan... San snova svake tašte.

Pročitajte: Komplikovana ljubavna istorija Vanje Udovičića - Da li je ministar danas u vezi

ATA Image

 

No, devojke ga nisu omele u postizanju vrhunskih rezultata u bazenu. A lista je sasvim solidna, bar kada je reč o poznatim imenima. Na njoj se među prvima našla nekadašnja manekenka Jelena Trninić, balerina Nina Krluč, a dok je igrao u Italiji srce mu je, navodno, ukrala lepa voditeljka Anđelika Ruso. Vezivali su ga i za Anu Nikolić, Marinu Tadić, međutim, zvaničnu potvrdu nikad nismo dobili.

Pročitajte: Uz njega je razvila ljubav prema umetnosti i rok muzici - Ovo je bivši suprug Maje Gojković, oduševiće vas prelepa slika sa venčanja

ATA Image

 

Jedina za koju se sigurno zna je osam godina mlađa pravnica Ljubica Đukanović, ćerka uglednog hirurga i direktora bolnice Dedinje. Dugo su se družili, a onda je planula ljubav. Posle godinu dana usledila je veridba, ali onda se sve iznenada srušilo – umesto svadbenih zvona, proglasili su završetak meča, to jest priče. Od tada je prošlo sedam godina. I od tada je emotivni status ministra Udovičića – misterija. A u septembru slavi četrdeseti rođendan... Mnoge njegove bivše kolege iz bazena već imaju veliku decu. Ali, Vanji možda više odgovara da bude singl.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Pročitajte još

Najnovije vesti